притисни ентер »

Трета годишна конференција „Women in Digital 2021“

Трета годишна конференција „Women in Digital 2021“

– Со он лајн дебата на тема „Вештачката интелигенција и развојот на работните вештини“ денеска ќе започне третата годишна конференција „Women in Digital 2021“, во организација на телекомуникациската компанија А1 Македонија. Конференцијата за прв пат ќе се емитува во живо преку професионалната мрежа LinkedIn. Според организаторите, на конференцијата

Трета годишна конференција „Women in Digital 2021“

Трета годишна конференција „Women in Digital 2021“

Со онлајн дебата на тема „Вештачката интелигенција и развојот на работните вештини” денеска ќе започне третата годишна конференција „Women in Digital 2021“, во организација на телекомуникациската компанија А1 Македонија. Конференцијата за првпат ќе се емитува во живо преку професионалната мрежа LinkedIn. Според организаторите, на конференцијата ќе

Трета годишна конференција „Women in Digital 2021“

Трета годишна конференција „Women in Digital 2021“

Со он лајн дебата на тема „Вештачката интелигенција и развојот на работните вештини“ денеска ќе започне третата годишна конференција „Women in Digital 2021“, во организација на телекомуникациската компанија А1 Македонија. Конференцијата за прв пат ќе се емитува во живо преку професионалната мрежа LinkedIn. Според организаторите, на конференцијата ќе

Трета годишна конференција „Women in Digital 2021“

Трета годишна конференција „Women in Digital 2021“

Со онлајн дебата на тема „Вештачката интелигенција и развојот на работните вештини“ денеска ќе започне третата годишна конференција „Women in Digital 2021“ , во организација на телекомуникациската компанија А1 Македонија. Конференцијата за прв пат ќе се емитува во живо преку професионалната мрежа „LinkedIn”. Според организаторите, на конференцијата

Денес се одржува третата годишна конференција „Women in Digital 2021“ со фокус на вештачката интелигенција!

Денес се одржува третата годишна конференција „Women in Digital 2021“ со фокус на вештачката интелигенција!

Со он лајн дебата на тема „Вештачката интелигенција и развојот на работните вештини“ денеска ќе започне третата годишна конференција „Women in Digital 2021“, во организација на телекомуникациската компанија А1 Македонија. Конференцијата за прв пат ќе се емитува во живо преку професионалната мрежа LinkedIn. Според организаторите, на конференцијата ќе