притисни ентер »

,,Македонија блокира“: Заев е во паника штом го пушта Тортевски да прави инциденти

,,Македонија блокира“: Заев е во паника штом го пушта Тортевски да прави инциденти

„Македонија блокира” соопшти дека ,,најостро го осудува вчерашниот смислен обид на човекот кој им служи на сите режими од 1990, адвокатот Александар Тортевски, да испровоцира инциденти со народот кој секојдневно протестира против уставните измени”. ,,Очигледно Зоран Заев почнува да го фаќа паника од решеноста на македонскиот народ да го спречи да избрише

,,Македонија блокира“: Заев е во паника штом го пушта Тортевски да прави инциденти

,,Македонија блокира“: Заев е во паника штом го пушта Тортевски да прави инциденти

„Македонија блокира” соопшти дека ,,најостро го осудува вчерашниот смислен обид на човекот кој им служи на сите режими од 1990, адвокатот Александар Тортевски, да испровоцира инциденти со народот кој секојдневно протестира против уставните измени”. ,,Очигледно Зоран Заев почнува да го фаќа паника од решеноста на македонскиот народ да го спречи да избрише

,,Македонија-Блокира“: Заев е во паника штом го пушта Тортевски да прави инциденти

,,Македонија-Блокира“: Заев е во паника штом го пушта Тортевски да прави инциденти

„Македонија-Блокира” соопшти дека ,,најостро го осудува вчерашниот смислен обид на човекот кој им служи на сите режими од 1990, адвокатот Александар Тортевски, да испровоцира инциденти со народот кој секојдневно протестира против уставните измени”. ,,Очигледно Зоран Заев почнува да го фаќа паника од решеноста на македонскиот народ да го спречи да избрише

„Македонија-Блокира“: Заев е во паника штом го пушта советникот на СЈО Тортевски да прави инциденти на барикадите

„Македонија-Блокира“: Заев е во паника штом го пушта советникот на СЈО Тортевски да прави инциденти на барикадите

„Македонија-Блокира“ најостро го осудува вчерашниот смислен обид на човекот кој им служи на сите режими од 1990, адвокатот Александар Тортевски, да испровоцира инциденти со народот кој секојдневно протестира против уставните измени. Очгледно Зоран Заев почнува да го фаќа паника од решеноста на македонскиот народ да го спречи да избрише се што е македонско

„МАКЕДОНИЈА БЛОКИРА“ СО РЕАКЦИЈА: Најостро го ocудуваме смислениот обид на човекот кој им служи на сите режими од 1990. да предизвика инцидент

„МАКЕДОНИЈА БЛОКИРА“ СО РЕАКЦИЈА: Најостро го ocудуваме смислениот обид на човекот кој им служи на сите режими од 1990. да предизвика инцидент

„Македонија-Блокира” соопшти дека ,,најостро го осудува вчерашниот смислен обид на човекот кој им служи на сите режими од 1990, адвокатот Александар Тортевски, да испровоцира инциденти со народот кој секојдневно протестира против уставните измени”. Очигледно Зоран Заев почнува да го фаќа паника од решеноста на македонскиот народ да го спречи да избрише

,,Македонија блокира“: Заев е во паника штом го пушта Тортевски да прави инциденти

,,Македонија блокира“: Заев е во паника штом го пушта Тортевски да прави инциденти

„Македонија блокира” соопшти дека ,,најостро го осудува вчерашниот смислен обид на човекот кој им служи на сите режими од 1990, адвокатот Александар Тортевски, да испровоцира инциденти со народот кој секојдневно протестира против уставните измени”. ,, Очигледно Зоран Заев почнува да го фаќа паника од решеноста на македонскиот народ да го спречи да