Стрес, пад на имунитетот и несоница: Животот без секс носи сериозни последици

Стрес, пад на имунитетот и несоница: Животот без секс носи сериозни последици Научниците имаат добри причини да тврдат дека сексуалната интимност е една од најважните компоненти на човечкиот живот. Иако можеби не сте свесни за тоа, кога ќе престанете да водите љубов, во вашето тело се одвиваат одредени процеси. Нарушен сон Освен несониците кои можат