притисни ентер »

Се појавија фотографии и спецификации од Samsung Galaxy Z Flip

Се појавија фотографии и спецификации од Samsung Galaxy Z Flip

Повеќе нема да мораме да го замислуваме изгледот или да се потпираме на концепт рендери на преклопниот Galaxy Z Flip телефон. Сајтот WinFuture дојде до фотографии и спецификации од претстојниот флексибилен clamshell смартфон на Samsung. Изгледот на уредот е онаков како што очекувавме, но со неколку нови детали. Телефонот е центриран околу 6,7-инчниот

Се појавија фотографии и спецификации од Samsung Galaxy Z Flip

Се појавија фотографии и спецификации од Samsung Galaxy Z Flip

Повеќе нема да мораме да го замислуваме изгледот или да се потпираме на концепт рендери на преклопниот Galaxy Z Flip телефон. Сајтот WinFuture дојде до фотографии и спецификации од претстојниот флексибилен clamshell смартфон на Samsung. Изгледот на уредот е онаков како што очекувавме, но со неколку нови детали. Телефонот е центриран околу 6,7-инчниот

Samsung Galaxy Z Flip: Со кој процесор ќе доаѓа?

Samsung Galaxy Z Flip: Со кој процесор ќе доаѓа?

Samsung Galaxy Z Flip ќе биде претставен на 11 февруари, заедно со Galaxy S20 серијата. Кои спецификации ќе ги нуди:. Galaxy Z Flip ќе биде директен ривал на Motorola RAZR и значително поевтин од неговиот претходник. Една голема предност која ја има RAZR во однос на моделот на Samsung е што веќе има дефинирана база на фанови кои ја имале првата верзија