притисни ентер »

СРЕДБА ЗАЕВ-ЦРВЕНКОВСКИ: Разговараа за важен регионален настан

СРЕДБА ЗАЕВ-ЦРВЕНКОВСКИ: Разговараа за важен регионален настан

Иницијативата на Подгорочкиот клуб, беше темата на која дискутираа премиерот Зоран Заев и екс претседателот на државата, Бранко Црвенковски. Двајцата разговараа да се организира регионална конференција во Скопје, на тема „Проширувањето на ЕУ на крстопат“. Конференцијата треба да се одржи на почетокот на јуни и треба обезбеди поддршка за членство на

Заев прифати покана од Црвенковски: Ќе поддржи конференција за значењето на ЕУ за регионот

Заев прифати покана од Црвенковски: Ќе поддржи конференција за значењето на ЕУ за регионот

Премиерот, Зоран Заев, денеска беше домаќин на поранешниот претседател на државата, Бранко Црвенковски, кој на оваа средбата се појави во својство на член на Подгорочкиот клуб на поранешни претседатели на држави и шефови на влади на земјите од регионот. Како што информираат од владината прес-служба, Црвенковски го информирал Заев за иницијативата Подгорочкиот

Заев – Црвенковски: Поддршка за организација на регионална конференција „Проширувањето на ЕУ на крстопат“

Заев – Црвенковски: Поддршка за организација на регионална конференција „Проширувањето на ЕУ на крстопат“

Премиерот Зоран Заев денеска го прими поранешниот претседател на Република Македонија, Бранко Црвенковски, кој на оваа средба дојде во својство на член на Подгорочкиот клуб на поранешни претседатели на држави и шефови на влади на земјите од регионот. Како што соопшти владината прес-служба, за време на средбата, поранешниот претседател Црвенковски го

Заев прифати покана од Црвенковски: Ќе поддржи конференција за значењето на ЕУ за регионот

Заев прифати покана од Црвенковски: Ќе поддржи конференција за значењето на ЕУ за регионот

Премиерот, Зоран Заев, денеска беше домаќин на поранешниот претседател на државата, Бранко Црвенковски, кој на оваа средбата се појави во својство на член на Подгорочкиот клуб на поранешни претседатели на држави и шефови на влади на земјите од регионот. Како што информираат од владината прес-служба, Црвенковски го информирал Заев за иницијативата Подгорочкиот

Заев се виде со Црвенковски

Заев се виде со Црвенковски

Заев се виде со Црвенковски Премиерот Зоран Заев се сретна со поранешниот претседател Бранко Црвенковски, на разговори околу иницијативата на Подгорочкиот клуб, да организира регионална конференција во Скопје, на тема „Проширувањето на ЕУ на крстопат“. Конференцијата треба да се одржи на почетокот на јуни и треба обезбеди поддршка за членство на земјите

Заев прифати покана од Црвенковски: Ќе поддржи конференција за значењето на ЕУ за регионот

Заев прифати покана од Црвенковски: Ќе поддржи конференција за значењето на ЕУ за регионот

Премиерот, Зоран Заев, денеска беше домаќин на поранешниот претседател на државата, Бранко Црвенковски, кој на оваа средбата се појави во својство на член на Подгорочкиот клуб на поранешни претседатели на држави и шефови на влади на земјите од регионот. Како што информираат од владината прес-служба, Црвенковски го информирал Заев за иницијативата Подгорочкиот

Заев се сретна со поранешниот претседател Црвенковски

Заев се сретна со поранешниот претседател Црвенковски

Премиерот Зоран Заев денеска го прими поранешниот претседател на Република Македонија, Бранко Црвенковски, кој на оваа средба дојде во својство на член на Подгорочкиот клуб на поранешни претседатели на држави и шефови на влади на земјите од регионот. Како што соопшти владината прес-служба, за време на средбата, поранешниот претседател Црвенковски го

Заев ја прифати поканата од Црвенковски да поддржи конференција за значењето на ЕУ за регионот

Заев ја прифати поканата од Црвенковски да поддржи конференција за значењето на ЕУ за регионот

Премиерот Зоран Заев, денеска, му беше домаќин на поранешниот претседател на државата, Бранко Црвенковски, кој на оваа средба се појави во својство на член на Подгорочкиот клуб на поранешни претседатели на држави и шефови на влади на земјите од регионот. Како што информираат од владината прес-служба, Црвенковски го информирал Заев за иницијативата

Средба Заев – Црвенковски, поддршка за организација на регионална конференција „Проширувањето на ЕУ на крстопат“

Средба Заев – Црвенковски, поддршка за организација на регионална конференција „Проширувањето на ЕУ на крстопат“

Премиерот Зоран Заев денеска го прими поранешниот претседател на Република Македонија, Бранко Црвенковски, кој на оваа средба дојде во својство на член на Подгорочкиот клуб на поранешни претседатели на држави и шефови на влади на земјите од регионот. Како што соопшти владината прес-служба, за време на средбата, поранешниот претседател Црвенковски го

Заев се сретна со Црвенковски, паднал и договор

Заев се сретна со Црвенковски, паднал и договор

Заев се сретна со Црвенковски, паднал и договор Премиерот Зоран Заев денеска го прими поранешниот претседател на Република Македонија, Бранко Црвенковски, кој на оваа средба дојде во својство на член на Подгорочкиот клуб на поранешни претседатели на држави и шефови на влади на земјите од регионот. Како што соопшти владината прес-служба, за време на

Заев се сретна со Црвенковски

Заев се сретна со Црвенковски

Премиерот Зоран Заев објави дека се сретнал со поранешниот претседател Бранко Црвенковски, каде бил информиран за конференцијата во организација на Подгоричкиот клуб на поранешни претседатели на држави и шефови на влади на земјите од регионот. -Со задоволство ја прифатив поканата да ја поддржам регионалната конференцијата „Проширувањето на ЕУ на крстопат“

Премиерот Заев на средба со поранешниот претседател на државата Црвенковски

Премиерот Заев на средба со поранешниот претседател на државата Црвенковски

Премиерот Зоран Заев денеска го прими поранешниот претседател на Република Македонија, Бранко Црвенковски, кој на оваа средба дојде во својство на член на Подгорочкиот клуб на поранешни претседатели на држави и шефови на влади на земјите од регионот. За време на средбата, поранешниот претседател на државата Црвенковски го информираше премиерот Заев

Заев се сретна со поранешниот претседател Црвенковски

Заев се сретна со поранешниот претседател Црвенковски

Премиерот Зоран Заев денеска се сретна со поранешниот претседател Бранко Црвенковски во својство на член на Подгоричкиот клуб на поранешни претседатели на држави и шефови на влади на земјите од регионот, соопшти владината прес-служба. Црвенковски за време на средбата го информирал Заев за иницијативата Подгоричкиот клуб на почетокот на јуни да организира

Црвенковски на гости кај Заев

Црвенковски на гости кај Заев

Црвенковски го информирал Заев за иницијативата Подгорочкиот клуб да организира регионална конференција во Скопје на тема „Проширувањето на ЕУ на крстопат“ на почетокот на јуни оваа година. Премиерот Зоран Заев денеска го примил поранешниот претседател на државата Бранко Црвенковски, кој на средбата бил во својство на член на Подгорочкиот клуб на поранешни

Заев ја прифати поканата од Црвенковски да поддржи организација на конференција во Скопје

Заев ја прифати поканата од Црвенковски да поддржи организација на конференција во Скопје

Премиерот Зоран Заев, денеска, му беше домаќин на поранешниот претседател на државата, Бранко Црвенковски, кој на оваа средбата се појави во својство на член на Подгоричкиот клуб на поранешни претседатели на држави и шефови на влади на земјите од регионот. Како што информираат од владината прес-служба, Црвенковски го информирал Заев за иницијативата

Заев – Црвенковски: Поддршка за организација на регионална конференција „Проширувањето на ЕУ на крстопат”

Заев – Црвенковски: Поддршка за организација на регионална конференција „Проширувањето на ЕУ на крстопат”

Целта на оваа конференција, како што на средбата истакна Црвенковски, е да се поттикне и обезбеди поддршката за пристапување на земјите од Западен Балкан во ЕУ. Премиерот Зоран Заев денеска го прими поранешниот претседател на Република Македонија, Бранко Црвенковски, кој на оваа средба дојде во својство на член на Подгорочкиот клуб на поранешни претседатели

Папата не му даде рака на Заев, друг папа дојде на „баци рака“: Црвенковски пензионерски во премиерскиот кабинет

Папата не му даде рака на Заев, друг папа дојде на „баци рака“: Црвенковски пензионерски во премиерскиот кабинет

Премиерот Зоран Заев денеска го прими поранешниот претседател на Република Македонија, Бранко Црвенковски, кој на оваа средба дојде во својство на член на Подгорочкиот клуб на поранешни претседатели на држави и шефови на влади на земјите од регионот. Како што соопшти владината прес-служба, за време на средбата, поранешниот претседател Црвенковски

Заев оствари средба со Бранко Црвенковски

Заев оствари средба со Бранко Црвенковски

Премиерот Зоран Заев денеска го прими поранешниот претседател на Република Македонија, Бранко Црвенковски, кој на оваа средба дојде во својство на член на Подгорочкиот клуб на поранешни претседатели на држави и шефови на влади на земјите од регионот. Како што соопшти владината прес-служба, за време на средбата, поранешниот претседател Црвенковски го