притисни ентер »

Баба возела 60 километри во спротивна насока на автопатот: На полицијата и требало еден час да ја запре

Баба возела 60 километри во спротивна насока на автопатот: На полицијата и требало еден час да ја запре

Според полицискиот извештај, 71-годишната Французинка возела 60 километри во погрешна насока на автопатот пред да биде запрена од полицијата. Полицајците на мотори ја запреле жената, која не била повредена, во петокот вечерта, наведува во извештајот весникот „Оуест Франсе“. Полицијата затворила дел од автопатот, но им биле потребни час и половина за

Баба возела 60 километри во спротивна насока на автопатот: На полицијата и требало еден час да ја запре

Баба возела 60 километри во спротивна насока на автопатот: На полицијата и требало еден час да ја запре

Според полицискиот извештај, 71-годишната Французинка возела 60 километри во погрешна насока на автопатот пред да биде запрена од полицијата. Полицајците на мотори ја запреле жената, која не била повредена, во петокот вечерта, наведува во извештајот весникот „Оуест Франсе“. Полицијата затворила дел од автопатот, но им биле потребни час и половина за

Седумдесетгодишна баба возела 60 км во спротивен правец

Седумдесетгодишна баба возела 60 км во спротивен правец

Седумдесетгодишна баба возела 60 км во спротивен правец K.A. Пред 4 минути Фото: Unsplash Според полицискиот извештај, 71-годишната Французинка возела 60 километри во погрешна насока на автопатот пред да биде запрена од полицијата. Полицајците на мотори ја запреле жената, која не била повредена, во петокот вечерта, наведува во извештајот весникот „Оуест

Французинка на автопат возела 60 километри во погрешна насока

Французинка на автопат возела 60 километри во погрешна насока

Полицајците на мотоцикли ја запреле жената, која биле неповредена, во петок навечер, се вели во извештајот на дневниот весник „Ouest France“. Полицијата затворила дел од автопатот, но им требало час и половина да ја запрат жената на автопатот А11 покрај Анценис на западот од Франција. Не се случила несреќа а полицајците го истражуваат инцидентот, пренесе

Баба на автопат возела 60 километри во спротивен правец, на полицијата и требало повеќе од еден час за да ја сопре

Баба на автопат возела 60 километри во спротивен правец, на полицијата и требало повеќе од еден час за да ја сопре

Седумдесетгодишна Французинка, возела 60 километри во погрешен правец на автопатот пред да биде запрена од полицијата, пренесуваат медиумите. Полицајците кои биле на мотори, ја запреле жената во петокот. За среќа таа била неповредена, пренесува дневниот весник Ouest France. Полицијата морала да затвори дел од автопатот, но, пак им требало повеќе од

Баба на автопат возела 60 километри во спротивен правец, на полицијата и требало повеќе од еден час за да ја сопре

Баба на автопат возела 60 километри во спротивен правец, на полицијата и требало повеќе од еден час за да ја сопре

Седумдесетгодишна Французинка, возела 60 километри во погрешен правец на автопатот пред да биде запрена од полицијата, пренесуваат медиумите. Полицајците кои биле на мотори, ја запреле жената во петокот. За среќа таа била неповредена, пренесува дневниот весник Ouest France. Полицијата морала да затвори дел од автопатот, но, пак им требало повеќе од

Седумдесет годишна баба возела 60 километри на автопат во спротивен правец: На полицијата и требало час и половина додека да ја запре

Седумдесет годишна баба возела 60 километри на автопат во спротивен правец: На полицијата и требало час и половина додека да ја запре

Седумдесет годишна баба возела 60 километри на автопат во спротивен правец: На полицијата и требало час и половина додека да ја запре 71-годишната Французинка возела 60 километри во погрешна насока на автопатот пред да биде запрена од полицијата, пренесуваат медиумите. Полицијата со мотоцикли ја запрела жената, која не била повредена, во петокот вечерта,

Возела 60 километри на автопат во спротивен правец – полицијата едвај ја запрела

Возела 60 километри на автопат во спротивен правец – полицијата едвај ја запрела

ИЗВОР Скопје24 | септември 12, 2021 71-годишната Французинка возела 60 километри во погрешна насока на автопатот пред да биде запрена од полицијата, пренесуваат медиумите. Полицијата со мотоцикли ја запрела жената, која не била повредена, во петокот вечерта, пишува весникот Ouest France. Полицијата затвори дел од автопатот, но им требаше час и половина