притисни ентер »

MSI претстави три нови монитори од Optix линијата

MSI претстави три нови монитори од Optix линијата

КОМПЈУТЕРИ , Тренди MSI претстави три нови монитори од Optix линијата Никола Бурагев 4 минути 0 0 MSI претстави три нови монитори во рамките на својата Optix линија, а кои се наменети за гејмерите со нешто поплиток џеб, кои сакаат побрз гејмплеј. Optix G241 и Optix G271 се разликуваат во однос на дијагоналите, односно првиот модел е 24-инчен, додека