притисни ентер »

ТИКЕТ НА ДЕНОТ: „Двојче“ на Легија, неефикасно во Ерусалим

ТИКЕТ НА ДЕНОТ: „Двојче“ на Легија, неефикасно во Ерусалим

Полуфина на Куп на Полска. Краковија против Легија. Наш избор двојка, ем Легија е поквалитетна, ем е во подобра форма. Сметаме дека тимот од Варшава ќе оди во финалето па дури и дека ќе го освои трофејот. Нотингем и Фулам речиси секогаш играат ефикасни натпревари па пробајте со 3+, а обично е нервозно и тврдо на дуелите меѓу Беитар и Макаби Хаифа.

ТИКЕТ НА ДЕНОТ: „Двојче“ на Легија, неефикасно во Ерусалим

ТИКЕТ НА ДЕНОТ: „Двојче“ на Легија, неефикасно во Ерусалим

Полуфина на Куп на Полска. Краковија против Легија. Наш избор двојка, ем Легија е поквалитетна, ем е во подобра форма. Сметаме дека тимот од Варшава ќе оди во финалето па дури и дека ќе го освои трофејот. Нотингем и Фулам речиси секогаш играат ефикасни натпревари па пробајте со 3+, а обично е нервозно и тврдо на дуелите меѓу Беитар и Макаби Хаифа.

ТИКЕТ НА ДЕНОТ: „Двојче“ на Легија, неефикасно во Ерусалим

ТИКЕТ НА ДЕНОТ: „Двојче“ на Легија, неефикасно во Ерусалим

Полуфина на Куп на Полска. Краковија против Легија. Наш избор двојка, ем Легија е поквалитетна, ем е во подобра форма. Сметаме дека тимот од Варшава ќе оди во финалето па дури и дека ќе го освои трофејот. Нотингем и Фулам речиси секогаш играат ефикасни натпревари па пробајте со 3+, а обично е нервозно и тврдо на дуелите меѓу Беитар и Макаби Хаифа.