притисни ентер »

Судар на два авиона на главниот аеродром во Дубаи

Судар на два авиона на главниот аеродром во Дубаи

Судар на два авиона на главниот аеродром во Дубаи А.П. Пред 4 минути Фото: EPA-EFE/ALI HAIDER Два патнички авиона утрово се судрија на пистата на Меѓународниот аеродром во Дубаи,  во инцидентот нема повредени луѓе. Се судрија авион на нискобуџетната компанија ФлајДубаи (FlyDubai) и на компанијата Галф ер (Gulf Air) со седиште во Бахреин. Компанијата

Два авиони се судрија на аеродромот во Дубаи

Два авиони се судрија на аеродромот во Дубаи

Авионот на нискобуџетната авиокомпанија „Флај Дубаи“ утрово се судри со авионот на компанијата „Галф ер“ на пистата на Меѓународниот аеродром во Дубаи. Надлежните информираа дека никој не е повреден. Компанијата „Флај Дубаи“ објави дека нејзиниот „Боинг 737-800“, кој требаше да лета за Киргистан, е оштетен во „помал инцидент“ и е принуден да се врати

Два авиони се судрија на аеродромот во Дубаи

Два авиони се судрија на аеродромот во Дубаи

Авионот на нискобуџетната авиокомпанија „Флај Дубаи“ утрово се судри со авионот на компанијата „Галф ер“ на пистата на Меѓународниот аеродром во Дубаи. Надлежните информираа дека никој не е повреден. Компанијата „Флај Дубаи“ објави дека нејзиниот „Боинг 737-800“, кој требаше да лета за Киргистан, е оштетен во „помал инцидент“ и е принуден да се врати

Два авиони се судрија на аеродромот во Дубаи

Два авиони се судрија на аеродромот во Дубаи

Авионот на нискобуџетната авиокомпанија „Флај Дубаи“ утрово се судри со авионот на компанијата „Галф ер“ на пистата на Меѓународниот аеродром во Дубаи. Надлежните информираа дека никој не е повреден. Компанијата „Флај Дубаи“ објави дека нејзиниот „Боинг 737-800“, кој требаше да лета за Киргистан, е оштетен во „помал инцидент“ и е принуден да се врати

Два авиони се судрија на аеродромот во Дубаи

Два авиони се судрија на аеродромот во Дубаи

Два авиони се судрија на аеродромот во Дубаи Авионот на нискобуџетната авиокомпанија „Флај Дубаи“ утрово се судри со авионот на компанијата „Галф ер“ на пистата на Меѓународниот аеродром во Дубаи. Надлежните информираа дека никој не е повреден. Компанијата „Флај Дубаи“ објави дека нејзиниот „Боинг 737-800“, кој требаше да лета за Киргистан, е оштетен

Два авиони се судрија на аеродромот во Дубаи

Два авиони се судрија на аеродромот во Дубаи

Авионот на нискобуџетната авиокомпанија „Флај Дубаи“ утрово се судри со авионот на компанијата „Галф ер“ на пистата на Меѓународниот аеродром во Дубаи. Надлежните информираа дека никој не е повреден. Компанијата „Флај Дубаи“ објави дека нејзиниот „Боинг 737-800“, кој требаше да лета за Киргистан, е оштетен во „помал инцидент“ и е принуден да се врати

Судар на два авиона на главниот аеродром во Дубаи

Судар на два авиона на главниот аеродром во Дубаи

Се судрија авион на нискобуџетната компанија ФлајДубаи (FlyDubai) и на компанијата Галф ер (Gulf Air) со седиште во Бахреин. Компанијата ФлајДубаи соопшти дека еден од нејзините авиони Боинг 737-800, што требало да полета за Киргистан имал „мал инциент" и бил принуден да се врати на почетната позиција, а патниците полетале шест ччаса подоцна. Во судирот

Два авиони се судрија на аеродромот во Дубаи

Два авиони се судрија на аеродромот во Дубаи

Авионот на нискобуџетната авиокомпанија „Флај Дубаи“ утрово се судри со авионот на компанијата „Галф ер“ на пистата на Меѓународниот аеродром во Дубаи. Надлежните информираа дека никој не е повреден. Компанијата „Флај Дубаи“ објави дека нејзиниот „Боинг 737-800“, кој требаше да лета за Киргистан, е оштетен во „помал инцидент“ и е принуден да се врати

Два авиони се судрија на аеродромот во Дубаи

Два авиони се судрија на аеродромот во Дубаи

Авионот на нискобуџетната авиокомпанија „Флај Дубаи“ утрово се судри со авионот на компанијата „Галф ер“ на пистата на Меѓународниот аеродром во Дубаи. Надлежните информираа дека никој не е повреден. Компанијата „Флај Дубаи“ објави дека нејзиниот „Боинг 737-800“, кој требаше да лета за Киргистан, е оштетен во „помал инцидент“ и е принуден да се врати