притисни ентер »

ВИДЕО: Дара Бубамара во нов п*рно скандал?!

ВИДЕО: Дара Бубамара во нов п*рно скандал?!

ВИДЕО: Дара Бубамара во нов п*рно скандал?! Експлицитни сцени Дара Бубамара која на јавноста и е позната не само како пејачка туку и по бројни се*с скандали, како и имиџ кој потсетува на п*рно дива. Имено, пеачката ни после три п*рно скандали не се смирила, туку сега снимила наводно ново видео, а судејќи по нејзините коментари, ова било уште поекслицитно

П*рно Дара Бубамара! Снимила се*с акција од 10 минути, толку и било добро што сакала да го зачува за спомен! Експлицитни сцени

П*рно Дара Бубамара! Снимила се*с акција од 10 минути, толку и било добро што сакала да го зачува за спомен! Експлицитни сцени

Експлицитни сцени Дара Бубамара која на јавноста и е позната не само како пејачка туку и по бројни се*с скандали, како и имиџ кој потсетува на п*рно дива. Имено, пеачката ни после три п*рно скандали не се смирила, туку сега снимила наводно ново видео, а судејќи по нејзините коментари, ова било уште поекслицитно. Имено таа во една емисија рекла дека

П*рно Дара Бубамара! Снимила се*с акција од 10 минути, толку и било добро што сакала да го зачува за спомен! Експлицитни сцени

П*рно Дара Бубамара! Снимила се*с акција од 10 минути, толку и било добро што сакала да го зачува за спомен! Експлицитни сцени

Експлицитни сцени Дара Бубамара која на јавноста и е позната не само како пејачка туку и по бројни се*с скандали, како и имиџ кој потсетува на п*рно дива. Имено, пеачката ни после три п*рно скандали не се смирила, туку сега снимила наводно ново видео, а судејќи по нејзините коментари, ова било уште поекслицитно. Имено таа во една емисија рекла дека

На Дара Бубамара не и доаѓа памет: Пејачката откри кога последен пат снимила видео со експлицитна содржина

На Дара Бубамара не и доаѓа памет: Пејачката откри кога последен пат снимила видео со експлицитна содржина

фото: Принтскрин Дара Бубамара беше во центарот на вниманието кога пред неколку месеци на својот „Инстаграм“ објави експлицитно видео кое набргу го избриша. Бубамара призна дека ненамерно го објавила ова видео кликнувајќи на „погрешно копче“, а истото видео било наменето за посебна личност. Иако доживеала голема непријатност, на пејачката не и доаѓа