Ало Трамп, ти ли си…

„Господине Џонсон, преземете ја линијата, ве бара американскиот претседател, господин Трамп…“ Трамп: „Ало Борис, дајте тргнете ми го овој ваш амбасадор, преку глава ми е од него. Прави големи штети…“ Борис: „Слушај ти таму, комедијанту еден, еднаш веќе ме прелажа, ајде јави му се на твојот Путин и кажи му дека го бара Сталин…“ Трас! По една минута