Јогурт и половина лажичка куркума: Комбинација што го чува мозокот, крвните садови и витата линија

Во комбинација со јогуртот, полесно се „поднесува“ и внесува во телото, а притоа е одлична комбинација за слабеење! Куркумата е зачин што многу често се користи во азиската кујна и има бројни позитивни ефекти на телото. Во комбинација со јогуртот, полесно се „поднесува“ и внесува во телото, а притоа е одлична комбинација за слабеење ! Овој зачин е