притисни ентер »

Тони Цетински ќе стане дедо на 51 година

Тони Цетински ќе стане дедо на 51 година

Хрватскиот пејач Тони Цетински (51) ќе стане дедо. Неговиот син Кристијан на социјалните мрежи објави дека чека бебе што ќе се роди наскоро. „Ни даде многу причини да дадеме сè од себе и да го направиме овој живот уште поубав. Едвај чекам да те запознам“, напиша Кристијан, но не откри дали чека момче или девојче. Тони го доби Кристијан од бракот со

Тони Цетински ќе стане дедо на 51 година

Тони Цетински ќе стане дедо на 51 година

Хрватскиот пејач Тони Цетински (51) ќе стане дедо. Неговиот син Кристијан на социјалните мрежи објави дека чека бебе што ќе се роди наскоро. „Ни даде многу причини да дадеме сè од себе и да го направиме овој живот уште поубав. Едвај чекам да те запознам“, напиша Кристијан, но не откри дали чека момче или девојче. … Continue reading Тони Цетински ќе

Тони Цетински ќе стане ДЕДО!

Тони Цетински ќе стане ДЕДО!

Пејачот Тони Цетински ќе стане дедо, а убавата вест во јавноста ја открил неговиот син. Имено, Кристијан (24) на Инстаграм објавил дека наскоро ќе стигне приновата. – Ни даде многу повеќе причини да дадеме се од себе да го направиме овој живот поубав. Едвај чекаме да те запознаеме, напишал Критијан под фотографијата од ултра звук. Тони Кристијан го

Тони Цетински ќе стане дедо – пејачот на 51 година ја прими најрадосната вест

Тони Цетински ќе стане дедо – пејачот на 51 година ја прими најрадосната вест

Тони Цетински ќе стане дедо – пејачот на 51 година ја прими најрадосната вест Пејачот Тони Цетински доби радосни вести од својот син Кристијан. Имено, тој на социјалните мрежи објави дека очекува принова. – Ни даде многу причини да дадеме се од себе и да го направиме овој живот уште поубав. Едвај чекам да те запознам, напиша Кристиан покрај фотографијата

Тони Цетински ќе стане дедо: Синот на пејачот од првиот брак објави радосни вести (фото)

Тони Цетински ќе стане дедо: Синот на пејачот од првиот брак објави радосни вести (фото)

фото: фејсбук Пејачот Тони Цетински доби радосни вести од својот син Кристиан. Имено, тој на социјалните мрежи објави дека очекува принова. „Ни даде многу причини да дадеме се од себе и да го направиме овој живот уште поубав. Едвај чекам да те запознам“, напиша Кристиан покрај фотографијата. Кристиан не откри дали станува збор за момче или девојче,