Опасно по здравје! Овие намирници никако не смеете да ги комбинирате!

Вака комбинирана храна може да предизвика дигестивни проблеми, а особено лицата со чувствителни стомаци треба да ги избегнуваат. Ако ја внесувате оваа комбинација на храна подолг период, постои можност да се јават хронични дигестивни проблеми. Овошје со друга храна Овошјето е најдобриот извор на витамини и антиоксиданти, но содржи и киселини кои предизвикуваат