Хибернациска диета: Зошто е добро да изедете лажичка мед пред спиење?

Невозможното слабеење и проблемите со сонот се често тесно поврзани проблеми, а до нивно решавање е тешко да се стигне. Но, не и невозможно. Клучната цел на оваа хибернациска диета е токму тоа – да се решат овие два проблеми, а постои само едно правило – пред пиење да земете една до две лажички природен мед. Медот може да го консумирате директно или