притисни ентер »

Во Гази Баба: Јавен повик за надомест за промена на покриви на згради и купување печки на пелети

Во Гази Баба: Јавен повик за надомест за промена на покриви на згради и купување печки на пелети

Општина Гази Баба во тек е  јавен повик на кој заинтересираните заедници во станбените згради можат да конкурираат за добивање средства за реконструкција на кровот. Сакајќи да се заменат азбестните кровови, а воедно и да се оствари еден од условите потребни за изведба на енергетски ефикасни фасади на зградите, општината обезбеди средства од буџетот