притисни ентер »

Почина Винстон Грум, авторот на романот „Форест Гамп“

Почина Винстон Грум, авторот на романот „Форест Гамп“

Авторот на романот „Форест Гамп“, според кој е снимен холивудскиот филм во кој глуми Том Хенкс, почина на 77-годишна возраст, објавија американските медиуми. Винстон Грум почина во неговиот дом во Ферхоуп, Алабама, објавија американските медиуми, цитирајќи ја градоначалничката Карин Вилсон. „Исклучително сме тажни поради веста. Овде тој беше икона”,

Почина Винстон Грум, авторот на романот „Форест Гамп“

Почина Винстон Грум, авторот на романот „Форест Гамп“

Авторот на романот „Форест Гамп“, според кој е снимен холивудскиот филм во кој глуми Том Хенкс, почина на 77-годишна возраст, објавија американските медиуми. Винстон Грум почина во неговиот дом во Ферхоуп, Алабама, објавија американските медиуми, цитирајќи ја градоначалничката Карин Вилсон. „Исклучително сме тажни поради веста. Овде тој беше икона”,

Почина Винстон Грум, авторот на романот „Форест Гамп“

Почина Винстон Грум, авторот на романот „Форест Гамп“

Авторот на романот „Форест Гамп“, според кој е снимен холивудскиот филм во кој глуми Том Хенкс, почина на 77-годишна возраст, објавија американските медиуми. Винстон Грум почина во неговиот дом во Ферхоуп, Алабама, објавија американските медиуми, цитирајќи ја градоначалничката Карин Вилсон. „Исклучително сме тажни поради веста. Овде тој беше икона”,

Почина Винстон Грум, авторот на романот „Форест Гамп“

Почина Винстон Грум, авторот на романот „Форест Гамп“

Авторот на романот „Форест Гамп“, според кој е снимен холивудскиот филм во кој глуми Том Хенкс, почина на 77-годишна возраст, објавија американските медиуми. Винстон Грум почина во неговиот дом во Ферхоуп, Алабама, објавија американските медиуми, цитирајќи ја градоначалничката Карин Вилсон. „Исклучително сме тажни поради веста. Овде тој беше икона”,

Почина авторот на „Форест Гамп“

Почина авторот на „Форест Гамп“

Американскиот писател и автор на романот „Форест Гамп“ Винстон Грум почина на 77-годишна возраст, изјави Карин Вилсон, градоначалничката на Ферхоуп, во американската сојузна држава Алабама. Причината за смртта не била наведена, пренесуваат светските медиуми. – Со голема тага ја објавувам смртта на нашиот драг пријател Винстон Грум. Градот Ферхоуп денеска

Почина авторот на романот „Форест Гамп“

Почина авторот на романот „Форест Гамп“

Американскиот писател Винстон Грум, авторот на романот „Форест Гамп“, по кој беше снимен и славниот истоимен филм, почина на 77-годишна возраст. Карин Вилсон, градоначалник на неговиот роден град Ферхоуп, Алабама, за Си-Ен-Ен изјави дека неговото семејство е потресено и крајно тажно. Грум дипломирал на Универзитетот во Алабама во 1965 година, а потоа

Почина авторот на романот „Форест Гамп“

Почина авторот на романот „Форест Гамп“

Американскиот писател Винстон Грум, авторот на романот „Форест Гамп“, по кој беше снимен и славниот истоимен филм, почина на 77-годишна возраст. Карин Вилсон, градоначалник на неговиот роден град Ферхоуп, Алабама, за Си-Ен-Ен изјави дека неговото семејство е потресено и крајно тажно. Грум дипломирал на Универзитетот во Алабама во 1965 година, а потоа

Почина Винстон Грум – авторот на „Форест Гамп“

Почина Винстон Грум – авторот на „Форест Гамп“

Авторот на книгата „Форест Гамп“ – Винстон Грум почина во неговиот роден град Ферхоуп, Пенсилванија, САД. Имаше 77 години. Ова официјално го соопшти и градоначалничката Карен Вилсон. „Со голема тага ја објавувам смртта на нашиот драг пријател Винстон Грум. Ферхоуп денеска загуби легенда”, напиша Вилсон на Фејсбук. Романот објавен 1986 година, стана

Почина Винстон Грум – авторот на „Форест Гамп“

Почина Винстон Грум – авторот на „Форест Гамп“

Авторот на книгата „Форест Гамп“ – Винстон Грум почина во неговиот роден град Ферхоуп, Пенсилванија, САД. Имаше 77 години. Ова официјално го соопшти и градоначалничката Карен Вилсон.Форест Гамп — Википедија „Со голема тага ја објавувам смртта на нашиот драг пријател Винстон Грум. Ферхоуп денеска загуби легенда”, напиша Вилсон на Фејсбук. Романот објавен

Почина Винстон Грум – авторот на „Форест Гамп“

Почина Винстон Грум – авторот на „Форест Гамп“

Почина Винстон Грум – авторот на „Форест Гамп“ Авторот на книгата „Форест Гамп“ – Винстон Грум почина во неговиот роден град Ферхоуп, Пенсилванија, САД. Имаше 77 години. Ова официјално го соопшти и градоначалничката Карен Вилсон.Форест Гамп — Википедија „Со голема тага ја објавувам смртта на нашиот драг пријател Винстон Грум. Ферхоуп денеска загуби

Почина Винстон Грум – авторот на „Форест Гамп“

Почина Винстон Грум – авторот на „Форест Гамп“

Авторот на книгата „Форест Гамп“ – Винстон Грум почина во неговиот роден град Ферхоуп, Пенсилванија, САД. Имаше 77 години. Ова официјално го соопшти и градоначалничката Карен Вилсон. „Со голема тага ја објавувам смртта на нашиот драг пријател Винстон Грум. Ферхоуп денеска загуби легенда”, напиша Вилсон на Фејсбук. Романот објавен 1986 година, стана

Почина Винстон Грум – авторот на „Форест Гамп“

Почина Винстон Грум – авторот на „Форест Гамп“

Лос Анџелес, 1 8 септември 2020 () – Авторот на книгата „Форест Гамп“ – Винстон Грум почина во неговиот роден град Ферхоуп, Пенсилванија, САД. Имаше 77 години. Ова официјално го соопшти и градоначалничката Карен Вилсон. „Со голема тага ја објавувам смртта на нашиот драг пријател Винстон Грум. Ферхоуп денеска загуби легенда”, напиша Вилсон на Фејсбук

Почина Винстон Грум – авторот на „Форест Гамп”

Почина Винстон Грум – авторот на „Форест Гамп”

Авторот на книгата „Форест Гамп” – Винстон Грум почина во неговиот роден град Ферхоуп, Пенсилванија, САД. Имаше 77 години. Ова официјално го соопшти и градоначалничката Карен Вилсон. „Со голема тага ја објавувам смртта на нашиот драг пријател Винстон Грум. Ферхоуп денеска загуби легенда”, напиша Вилсон на Фејсбук. Романот објавен 1986 година, стана