притисни ентер »

Спречен атентат на шпанскиот премиер

Спречен атентат на шпанскиот премиер

Шпанската полиција спречи испланиран напад на премиерот Педро Санчез, потврдија денеска локалните власти. Каталонската полиција на Твитер објави дека е уапсен човек што имал намера да го убие Санчез и дека во неговиот дом биле пронајдени големи количества оружје. Мажот е уапсен пред три седмици во каталонскиот град Тераси под сомневање дека планирал

Спречен атентат на шпанскиот премиер: причина бил генералот Франко?

Спречен атентат на шпанскиот премиер: причина бил генералот Франко?

Шпанската полиција спречи испланиран напад на премиерот Педро Санчез, потврдија денеска локалните власти. Каталонската полиција на Твитер објави дека е уапсен човек што имал намера да го убие Санчез и дека во неговиот дом биле пронајдени големи количества оружје. Мажот е уапсен пред три седмици во каталонскиот град Тераси под сомневање дека планирал

Уапсен маж во Шпанија кој сакал да изврши напад врз премиерот

Уапсен маж во Шпанија кој сакал да изврши напад врз премиерот

Шпанската полиција денеска објави дека уапсила човек за кој верува дека имал намери да го нападне шпанскиот премиер, Педро Санчез. Според полицијата мажот сакал да изврши напад врз премиерот поради неговата контроверзна одлука за ексхумирање на посмртните остатоци на шпански диктатор, генерал Франческо Франко. Полицијата соопшти дека 63-годишниот маж

Уапсен маж во Шпанија кој сакал да изврши напад врз премиерот

Уапсен маж во Шпанија кој сакал да изврши напад врз премиерот

Шпанската полиција денеска објави дека уапсила човек за кој верува дека имал намери да го нападне шпанскиот премиер, Педро Санчез. Според полицијата мажот сакал да изврши напад врз премиерот поради неговата контроверзна одлука за ексхумирање на посмртните остатоци на шпански диктатор, генерал Франческо Франко. Полицијата соопшти дека 63-годишниот маж

Уапсен маж во Шпанија кој сакал да изврши напад врз премиерот

Уапсен маж во Шпанија кој сакал да изврши напад врз премиерот

Шпанската полиција денеска објави дека уапсила човек за кој верува дека имал намери да го нападне шпанскиот премиер, Педро Санчез. Според полицијата мажот сакал да изврши напад врз премиерот поради неговата контроверзна одлука за ексхумирање на посмртните остатоци на шпански диктатор, генерал Франческо Франко. Полицијата соопшти дека 63-годишниот маж

Шпанската полиција спречи план за атентат врз премиерот Санчез

Шпанската полиција спречи план за атентат врз премиерот Санчез

Шпанската полиција спречила планиран напад врз шпанскиот премиер Педро Санчез, јави ДПА. Каталонската полиција објави денеска на Твитер дека уапсила  човек кој „сакал да го убие” Санчез и оти пронашла голема количина оружје во неговиот дом. Шпанската полиција спречи план за атентат врз премиерот Санчез

Спречен атентат врз шпанскиот премиер Санчез

Спречен атентат врз шпанскиот премиер Санчез

Шпанската полиција спречила планиран напад врз шпанскиот премиер Педро Санчез , јави ДПА. Каталонската полиција објави денеска на Твитер дека уапсила  човек кој „сакал да го убие” Санчез и оти пронашла голема количина оружје во неговиот дом. Човекот бил уапсен пред три недели во каталонскиот град Тераса, под сомневање за планирање на нападот, се наведува

Обид за атентат врз шпанскиот премиер

Обид за атентат врз шпанскиот премиер

Каталонската полиција на Твитер денеска објави дека е уапсен човек кој имал намера да го убие Санчез . Во неговито дом било најдено големо количество оружје. Мажот бил уапсен пред три недели во каталонскиот град Тераса под сомнение дека сака да изврши атентат врз премиерот , јавува полицијата во Барселона. Се смета дека мажот сакал да се одмазди за

Спречен атентат врз премиерот Педро Санчез

Спречен атентат врз премиерот Педро Санчез

Човекот бил уапсен пред три недели во каталонскиот град Тераса, под сомневање дека планира напад врз Санчез, се наведува во денешното соопштение на полицијата во Барселона. Шпанската полиција спречила планиран напад врз шпанскиот премиер Педро Санчез, јави ДПА. Денеска на „твитер“ каталонската полиција објави дека уапсила  човек кој „сакал да го убие”

Шпанската полиција спречи план за атентат врз премиерот Санчез

Шпанската полиција спречи план за атентат врз премиерот Санчез

Шпанската полиција спречила планиран напад врз шпанскиот премиер Педро Санчез, јави ДПА. Каталонската полиција објави денеска на Твитер дека уапсила човек кој „сакал да го убие” Санчез и оти пронашла голема количина оружје во неговиот дом. Човекот бил уапсен пред три недели во каталонскиот град Тераса, под сомневање за планирање на нападот, се наведува

Спречен атентат врз шпанскиот премиер Санчез

Спречен атентат врз шпанскиот премиер Санчез

Шпанската полиција спречила планиран напад врз социјалистичкиот премиер Педро Санчез, потврдија во четвртокот тамошните власти. Полицијата во сепаратистичката покраина Каталонија објави дека бил уапсен човек кој имал намера да ги убие шпанскиот премиер Педро Санчез, како и дека во неговиот дом бил откриени големи количества разно оружје. Мажот бил

Шпанската полиција спречи планиран напад врз премиерот Санчез

Шпанската полиција спречи планиран напад врз премиерот Санчез

Каталонската полиција на Твитер денеска објави дека е уапсен човек кој имал намера да го убие Санчез . Во неговито дом било најдено големо количество оружје. Лицето, наводно, сакало одмазда за плановите на шпанската Влада да ги ексхумира и пресели остатанките на поранешниот шпански диктатор Франциско Франко. Од неговата смрт во 1975 година, Франко

Шпанската полиција спречи план за атентат врз премиерот Санчез

Шпанската полиција спречи план за атентат врз премиерот Санчез

Шпанската полиција спречила планиран напад врз шпанскиот премиер Педро Санчез, јави ДПА. Каталонската полиција објави денеска на Твитер дека уапсила човек кој „сакал да го убие” Санчез и оти пронашла голема количина оружје во неговиот дом. Човекот бил уапсен пред три недели во каталонскиот град Тераса, под сомневање за планирање на нападот, се наведува

Шпанската полиција спречи план за атентат врз премиерот Санчез

Шпанската полиција спречи план за атентат врз премиерот Санчез

Шпанската полиција спречи план за атентат врз премиерот Санчез Шпанската полиција спречила планиран напад врз шпанскиот премиер Педро Санчез, јави ДПА. Каталонската полиција објави денеска на Твитер дека уапсила човек кој „сакал да го убие” Санчез и оти пронашла голема количина оружје во неговиот дом. Човекот бил уапсен пред три недели во каталонскиот

Шпанската полиција спречи план за атентат врз премиерот Санчез

Шпанската полиција спречи план за атентат врз премиерот Санчез

Шпанската полиција спречила планиран напад врз шпанскиот премиер Педро Санчез, јави ДПА. Каталонската полиција објави денеска на Твитер дека уапсила  човек кој „сакал да го убие” Санчез и оти пронашла голема количина оружје во неговиот дом. Човекот бил уапсен пред три недели во каталонскиот град Тераса, под сомневање за планирање на нападот, се наведува

Брзата реакција на полицијата го спаси: Премиерот на Шпанија е нечија мета

Брзата реакција на полицијата го спаси: Премиерот на Шпанија е нечија мета

Шпанската полиција спречи планиран напад врз премиерот Педро Санчез. Каталонската полиција на Твитер денеска објави дека е уапсен човек кој имал намера да го убие Санчез . Во неговито дом било најдено големо количество оружје. Мажот бил уапсен пред три недели во каталонскиот град Тераса под сомнение дека сака да изврши атентат врз премиерот , јавува

Шпанската полиција спречи план за атентат врз премиерот Санчез

Шпанската полиција спречи план за атентат врз премиерот Санчез

Шпанската полиција спречила планиран напад врз шпанскиот премиер Педро Санчез, јави ДПА. Каталонската полиција објави денеска на Твитер дека уапсила човек кој „сакал да го убие” Санчез и оти пронашла голема количина оружје во неговиот дом. Човекот бил уапсен пред три недели во каталонскиот град Тераса, под сомневање за планирање на нападот, се наведува

Шпанската полиција спречи атентат врз премиерот Санчез

Шпанската полиција спречи атентат врз премиерот Санчез

Шпанската полиција спречила планиран напад врз шпанскиот премиер Педро Санчез, јави ДПА. Каталонската полиција објави денеска на Твитер дека уапсила човек кој „сакал да го убие” Санчез и оти пронашла голема количина оружје во неговиот дом. Човекот бил уапсен пред три недели во каталонскиот град Тераса, под сомневање за планирање на нападот, се наведува

Шпанската полиција спречи план за атентат врз премиерот Санчез

Шпанската полиција спречи план за атентат врз премиерот Санчез

Шпанската полиција спречила планиран напад врз шпанскиот премиер Педро Санчез, јави ДПА. Каталонската полиција објави денеска на Твитер дека уапсила  човек кој „сакал да го убие” Санчез и оти пронашла голема количина оружје во неговиот дом. Човекот бил уапсен пред три недели во каталонскиот град Тераса, под сомневање за планирање на нападот, се наведува