притисни ентер »

Дел од нив ги има и во Македонија: Ова се најпопуларните имиња за бебиња во 2020-та година

Дел од нив ги има и во Македонија: Ова се најпопуларните имиња за бебиња во 2020-та година

Дел од нив ги има и во Македонија: Ова се најпопуларните имиња за бебиња во 2020-та година До крајот на 2020 година остануваат уште два и пол месеца, но според пописот направен на досегашните податоци од јануари на порталот Nameberry, веќе се избрани најпопуларните имиња во светот годинава. Луна е најпопуларното женско име, додека кај машките новороденчиња

Одберете некое од нив: Ова се најпопуларните бебешки имиња за 2020 година

Одберете некое од нив: Ова се најпопуларните бебешки имиња за 2020 година

ИЗВОР Скопје24 | октомври 17, 2020 Името кое ни го даваат нашите родители, е многу значајно за секоја личност, бидејќи не претставува и ни дава моќ во животот. Затоа одберете некое име на кое вашето дете целиот живот ќе биде гордо. Така секоја година се избираат најпопуларните детски имиња. До крајот на 2020 година остануваат уште два и пол месеца,