притисни ентер »

Мицотакис и Туск разговарале за самитот на ЕУ

Мицотакис и Туск разговарале за самитот на ЕУ

За темите што ќе се најдат на агендата на следниот самит на ЕУ меѓу кои и проширувањето на Унијата со земјите од Западен Балкан, денеска разговараа грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис и претседателот на Европскиот совет, Доналд Туск, јави дописничката на МИА од Атина. Како што соопштуваат од кабинетот на грчкиот премиер, станало збор за Брегзит и последиците

Средба Мицотакис – Туск

Средба Мицотакис – Туск

За темите што ќе се најдат на агендата на следниот самит на ЕУ меѓу кои и проширувањето на Унијата со земјите од Западен Балкан, денеска разговараа грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис и претседателот на Европскиот совет, Доналд Туск, јави дописничката на МИА од Атина. Како што соопштуваат од кабинетот на грчкиот премиер, станало збор за Брегзит и последиците

Средба Мицотакис – Туск

Средба Мицотакис – Туск

За темите што ќе се најдат на агендата на следниот самит на ЕУ меѓу кои и проширувањето на Унијата со земјите од Западен Балкан, денеска разговараа грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис и претседателот на Европскиот совет, Доналд Туск, јави дописничката на МИА од Атина. Како што соопштуваат од кабинетот на грчкиот премиер, станало збор за Брегзит и последиците

Средба Мицотакис – Туск

Средба Мицотакис – Туск

За темите што ќе се најдат на агендата на следниот самит на ЕУ меѓу кои и проширувањето на Унијата со земјите од Западен Балкан, денеска разговараа грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис и претседателот на Европскиот совет, Доналд Туск, јави дописничката на МИА од Атина. Како што соопштуваат од кабинетот на грчкиот премиер, станало збор за Брегзит и последиците

Мицотакис и Туск разговараа за проширувањата на Унијата со земјите од Западен Балкан

Мицотакис и Туск разговараа за проширувањата на Унијата со земјите од Западен Балкан

Грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис и претседателот на Европскиот совет, Доналд Туск, разговарале за темите што ќе се најдат на агендата на следниот самит на ЕУ меѓу кои и проширувањето на Унијата со земјите од Западен Балкан. Како што соопштуваат од кабинетот на грчкиот премиер, станало збор за Брегзит и последиците од излезот на Велика Британија од

Средба Мицотакис – Туск

Средба Мицотакис – Туск

За темите што ќе се најдат на агендата на следниот самит на ЕУ меѓу кои и проширувањето на Унијата со земјите од Западен Балкан, денеска разговараа грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис и претседателот на Европскиот совет, Доналд Туск, јави дописничката на МИА од Атина. Како што соопштуваат од кабинетот на грчкиот премиер, станало збор за Брегзит и последиците

Столтенберг утре на средби со грчкиот претседател и грчкиот премиер во Атина

Столтенберг утре на средби со грчкиот претседател и грчкиот премиер во Атина

Генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг утре ќе ја посети Атина и во попладневните часови ќе се сретне со претседателот на Грција, Прокопис Павлопулос и грчкиот премиер, Кирјакос Мицотакис, jави дописничката на МИА од Атина. Столтенберг во Атина ќе пристигне од Италија, а од Грција ќе замине на средби во Истанбул.

Доналд Туск ќе се обрати на „Athens Democracy Forum“ и ќе се сретне со Мицотакис во Атина

Доналд Туск ќе се обрати на „Athens Democracy Forum“ и ќе се сретне со Мицотакис во Атина

Претседателот на Европскиот совет, Доналд Туски денес и утре ќе биде во Атина, за во попладневните часови да се обрати на отворањето на конференцијата „Athens Democracy Forum“, а посетата на Грција ќе ја искористи и за средба со грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис, jави дописничката на МИА од Атина. Мицотакис и Туск ќе се сретнат во 15 часот по локално

Столтенберг утре на средби со грчкиот претседател и грчкиот премиер во Атина

Столтенберг утре на средби со грчкиот претседател и грчкиот премиер во Атина

Генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг утре ќе ја посети Атина и во попладневните часови ќе се сретне со претседателот на Грција, Прокопис Павлопулос и грчкиот премиер, Кирјакос Мицотакис, jави дописничката на МИА од Атина. Столтенберг во Атина ќе пристигне од Италија, а од Грција ќе замине на средби во Истанбул. Текстот Столтенберг утре на

Доналд Туск ќе се обрати на „Athens Democracy Forum“ и ќе се сретне со Мицотакис во Атина

Доналд Туск ќе се обрати на „Athens Democracy Forum“ и ќе се сретне со Мицотакис во Атина

Претседателот на Европскиот совет, Доналд Туски денес и утре ќе биде во Атина, за во попладневните часови да се обрати на отворањето на конференцијата „Athens Democracy Forum“, а посетата на Грција ќе ја искористи и за средба со грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис, jави дописничката на МИА од Атина. Мицотакис и Туск ќе се сретнат во 15 часот по локално

Столтенберг утре на средби со грчкиот претседател и грчкиот премиер во Атина

Столтенберг утре на средби со грчкиот претседател и грчкиот премиер во Атина

Генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг утре ќе ја посети Атина и во попладневните часови ќе се сретне со претседателот на Грција, Прокопис Павлопулос и грчкиот премиер, Кирјакос Мицотакис, jави дописничката на МИА од Атина. Столтенберг во Атина ќе пристигне од Италија, а од Грција ќе замине на средби во Истанбул.

Доналд Туск ќе се обрати на „Athens Democracy Forum“ и ќе се сретне со Мицотакис во Атина

Доналд Туск ќе се обрати на „Athens Democracy Forum“ и ќе се сретне со Мицотакис во Атина

Претседателот на Европскиот совет, Доналд Туски денес и утре ќе биде во Атина, за во попладневните часови да се обрати на отворањето на конференцијата „Athens Democracy Forum“, а посетата на Грција ќе ја искористи и за средба со грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис, jави дописничката на МИА од Атина. Мицотакис и Туск ќе се сретнат во 15 часот по локално

Столтенберг на средби со Мицотакис и Павлопулос во Атина

Столтенберг на средби со Мицотакис и Павлопулос во Атина

Генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг утре ќе ја посети Атина и во попладневните часови ќе се сретне со претседателот на Грција, Прокопис Павлопулос и грчкиот премиер, Кирјакос Мицотакис, jави дописничката на МИА од Атина. Столтенберг во Атина ќе пристигне од Италија, а од Грција ќе замине на средби во Истанбул.

Доналд Туск ќе се обрати на „Athens Democracy Forum“ и ќе се сретне со Мицотакис во Атина

Доналд Туск ќе се обрати на „Athens Democracy Forum“ и ќе се сретне со Мицотакис во Атина

Претседателот на Европскиот совет, Доналд Туски денес и утре ќе биде во Атина, за во попладневните часови да се обрати на отворањето на конференцијата „Athens Democracy Forum“, а посетата на Грција ќе ја искористи и за средба со грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис, jави дописничката на МИА од Атина. Мицотакис и Туск ќе се сретнат во 15 часот по локално

Столтенберг утре на средби со грчкиот претседател и грчкиот премиер во Атина

Столтенберг утре на средби со грчкиот претседател и грчкиот премиер во Атина

Генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг утре ќе ја посети Атина и во попладневните часови ќе се сретне со претседателот на Грција, Прокопис Павлопулос и грчкиот премиер, Кирјакос Мицотакис, jави дописничката на МИА од Атина. Столтенберг во Атина ќе пристигне од Италија, а од Грција ќе замине на средби во Истанбул.

Столтенберг во Атина на средби со грчкиот претседател и со премиерот

Столтенберг во Атина на средби со грчкиот претседател и со премиерот

Генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг утре ќе ја посети Атина и во попладневните часови ќе се сретне со претседателот на Грција, Прокопис Павлопулос и грчкиот премиер, Кирјакос Мицотакис, jави дописничката на МИА од Атина. Столтенберг во Атина ќе пристигне од Италија, а од Грција ќе замине на средби во Истанбул.

Доналд Туск ќе се обрати на „Athens Democracy Forum” и ќе се сретне со Мицотакис во Атина

Доналд Туск ќе се обрати на „Athens Democracy Forum” и ќе се сретне со Мицотакис во Атина

Претседателот на Европскиот совет, Доналд Туски денес и утре ќе биде во Атина, за во попладневните часови да се обрати на отворањето на конференцијата „Athens Democracy Forum”, а посетата на Грција ќе ја искористи и за средба со грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис, jави дописничката на МИА од Атина. Мицотакис и Туск ќе се сретнат во 15 часот по локално