притисни ентер »

“Кога тоа го прифаќаш со љубов, злокобната болест може да се победи“: Мустафа Надаревиќ прозборел за борбата со ракот на плуќа

“Кога тоа го прифаќаш со љубов, злокобната болест може да се победи“: Мустафа Надаревиќ прозборел за борбата со ракот на плуќа

Им порачал на сите да не одбегнуваат лекарски прегледи и отворено раскажал како тој ја доживува својата борба. Глумецот Мустафа Надаревиќ (76) открил дека боледува од рак на плуќа. “Кога сватив дека тоа е дел од живот, дека болеста е дел од животот, тогаш ја прифатив. Кога нешто прифаќаш со љубов, тогаш може да се победи злокобната болест“, рекол Мустафа

“Кога тоа го прифаќаш со љубов, злокобната болест може да се победи“: Мустафа Надаревиќ прозборел за борбата со ракот на плуќа

“Кога тоа го прифаќаш со љубов, злокобната болест може да се победи“: Мустафа Надаревиќ прозборел за борбата со ракот на плуќа

Им порачал на сите да не одбегнуваат лекарски прегледи и отворено раскажал како тој ја доживува својата борба. Глумецот Мустафа Надаревиќ (76) открил дека боледува од рак на плуќа. “Кога сватив дека тоа е дел од живот, дека болеста е дел од животот, тогаш ја прифатив. Кога нешто прифаќаш со љубов, тогаш може да се победи злокобната болест“, рекол Мустафа

Актерот Мустафа Надаревиќ откри дека има рак на белите дробови: „Не бидете примитивни како мене, одете на лекар“

Актерот Мустафа Надаревиќ откри дека има рак на белите дробови: „Не бидете примитивни како мене, одете на лекар“

Славниот актер Мустафа Надаревиќ (74) откри дека воледува рак на белите дробови. Веста го потресе регионот, а актерот за Медиа сервис порачал на сите кои се долгогодишни пушачи, да не избегнуваат прегледи. „Можам да порачам да не бидат примитивни како мене и да се плашат од доктори. Мене докторите упте како дете ми беа нешто страшно. Добро е да се

Мустафа Надаревиќ откри дека боледува од рак на белите дробови, а испрати порака до пушачите

Мустафа Надаревиќ откри дека боледува од рак на белите дробови, а испрати порака до пушачите

Како што рекол тој, на преглед за среќа пошол навреме, а на пушачите им порачал да не бидат примитивни како тој и да не се плашат од доктори. Популарнот регионален актер Мустафа Надаревиќ (76) признал дека боледува од тешка болест. Како што вели, подолго време се бори со рак на белите дробови, а сега застанал пред камера и за компанијата „Удахни за

Советува да се оди на редовни прегледи: Изет од „Луд збунет нормален„ е сериозно болен

Советува да се оди на редовни прегледи: Изет од „Луд збунет нормален„ е сериозно болен

Еден од најобрите актери во поранешна Југославија, Мустафа Надаревиќ објави дека боледува од рак на белите дробови. Тој вели дека за болеста разбрал при рутински преглед и не се надевал дека тоа може да му се случи иако е страствен пушач. Тој ги советува младите да одат на превентивни прегледи и да не бидат плашливи како него. -Мене уште како дете

Изет од „Луд, збунет, нормален“боледува од рак на белите дробови

Изет од „Луд, збунет, нормален“боледува од рак на белите дробови

Еден од најобрите актери во поранешна Југославија, Мустафа Надаревиќ објави дека боледува од рак на белите дробови. Тој вели дека за болеста разбрал при рутински преглед и не се надевал дека тоа може да му се случи иако е страствен пушач. Тој ги советува младите да одат на превентивни прегледи и да не бидат плашливи како него. -Мене уште како дете

Легендарниот Изет проговори за тешката болест и испрати порака до пушачите

Легендарниот Изет проговори за тешката болест и испрати порака до пушачите

Легендарниот Изет проговори за тешката болест и испрати порака до пушачите Легендарниот актер Мустафа Надаревиќ јавно призна дека страда од малигна болест на белите дробови и се придружи на кампањата „Дишеме за живот“. Актерот зборуваше за својата болест и верува дека ќе ја победи. “Кога сфатив дека тоа е дел од животот, болеста е дел од животот, тогаш

Популарниот “Изет“ со треперлив глас во емисија во живо признал дека боледува од тешка болест

Популарниот “Изет“ со треперлив глас во емисија во живо признал дека боледува од тешка болест

Познатиот хрватски и босански актер Мустафа Надаревиќ (76) откри дека боледува од карцином на белите дробови. „Кога сфатив дека тоа е дел од животот, дека болеста е дел од животот, тогаш го прифатив. Кога прифаќате нешто со љубов, тогаш може да се победи оваа болест“, изјави актерот. Тој ги советуваше сите што припаѓаат на ризичната група, односно

Актерот Мустафа Надаревиќ боледува од рак на белите дробови: Моите деца ми даваат најголема сила

Актерот Мустафа Надаревиќ боледува од рак на белите дробови: Моите деца ми даваат најголема сила

Познатиот хрватски актер Мустафа Надаревиќ (76) откри дека боледува од карцином на белите дробови.„Кога сфатив дека тоа е дел од животот, дека болеста е дел од животот, тогаш го прифатив. Кога прифаќате нешто со љубов, тогаш може да се победи оваа болест, изјави актерот. Тој ги советуваше сите кои припаѓаат на ризичната група, односно долгогодишните

Актерот кој го глумеше Изет во „Луд, збунет, нормален“ призна дека боледува од рак на белите дробови

Актерот кој го глумеше Изет во „Луд, збунет, нормален“ призна дека боледува од рак на белите дробови

Легендарниот актер Мустафа Надаревиќ јавно призна дека страда од малигна болест на белите дробови и се придружи на кампањата „Дишеме за живот“. Актерот зборуваше за својата болест и верува дека ќе ја победи. "Кога сфатив дека тоа е дел од животот, болеста е дел од животот, тогаш ја прифатив. Кога прифаќате нешто со љубов, тогаш може да се победи оваа

Легендарниот актер Надаревиќ за својата тешка болест: Немојте да бидете примитивни како мене

Легендарниот актер Надаревиќ за својата тешка болест: Немојте да бидете примитивни како мене

Актерот зборуваше за својата болест и верува дека ќе ја победи. "Кога сфатив дека тоа е дел од животот, болеста е дел од животот, тогаш ја прифатив. Кога прифаќате нешто со љубов, тогаш може да се победи оваа болест", рече тој за босанските медиуми. Тој испратил порака до секој што припаѓа на ризичната група, односно долгогодишните пушачи. „Можам да

ПОПУЛАРНИОТ ИЗЕТ ВО ЖИВОТНА БОРБА: Мустафа Надаревиќ има рак на белите дробови (ФОТО и ВИДЕО)

ПОПУЛАРНИОТ ИЗЕТ ВО ЖИВОТНА БОРБА: Мустафа Надаревиќ има рак на белите дробови (ФОТО и ВИДЕО)

Познатиот глумец Мустафа Надаревиќ (76) откри дека боледува од карцином на белите дробови. – Кога сфатив дека тоа е дел од животот, дека болеста е дел од животот, тогаш го прифатив. Кога прифаќате нешто со љубов, тогаш може да се победи оваа болест, изјави актерот. Мустафа ги советуваше сите кои припаѓаат на ризичната група, односно долгогодишните

Популарниот “Изет“ со треперлив глас во емисија во живо признал дека боледува од тешка болест...

Популарниот “Изет“ со треперлив глас во емисија во живо признал дека боледува од тешка болест...

Популарнот регионален актер Мустафа Надаревиќ (76) признал дека боледува од тешка болест. Како што вели, подолго време се бори со рак на белите дробови, а сега застанал пред камера и за компанијата „Удахни за живот“, раскажал за своето лечење, но исто така испратил и моќна порака на сите луѓе. „Кога сфатив дека тоа е дел од мојот живот, дека таа болест

Мустафа Надаревиќ има рак на белите дробови

Мустафа Надаревиќ има рак на белите дробови

Познатиот хрватски актер Мустафа Надаревиќ (76) откри дека боледува од карцином на белите дробови. – Кога сфатив дека тоа е дел од животот, дека болеста е дел од животот, тогаш го прифатив. Кога прифаќате нешто со љубов, тогаш може да се победи оваа болест, изјави актерот. Тој ги советуваше сите кои припаѓаат на ризичната група, односно долгогодишните

ФОТО: Изет се обрати пред јавноста, соопшти вест која сите ги потресе – издржи легендо

ФОТО: Изет се обрати пред јавноста, соопшти вест која сите ги потресе – издржи легендо

Популарнот регионален актер Мустафа Надаревиќ (76) признал дека боледува од тешка болест. Како што вели, подолго време се бори со рак на белите дробови, а сега застанал пред камера и за компанијата „Удахни за живот“, раскажал за своето лечење, но исто така испратил и моќна порака на сите луѓе, пренесува Точка. „Кога сфатив дека тоа е дел од мојот живот,

(ВИДЕО) Легендата Изет се обрати пред јавноста, соопшти вест која сте ги потресе

(ВИДЕО) Легендата Изет се обрати пред јавноста, соопшти вест која сте ги потресе

Популарнот регионален актер Мустафа Надаревиќ (76) признал дека боледува од тешка болест. Како што вели, подолго време се бори со рак на белите дробови, а сега застанал пред камера и за компанијата „Удахни за живот“, раскажал за своето лечење, но исто така испратил и моќна порака на сите луѓе, пренесува Точка. „Кога сфатив дека тоа е дел од мојот живот,

(ФОТО) СЕ ПЛАШЕЛ ОД ЛЕКАР – ИЗЕТ ОД СЕРИЈАТА „ЛУД, ЗБУНЕТ, НОРМАЛЕН“ ИМА РАК НА БЕЛИТЕ ДРОБОВИ: „Се борам веќе подолго време, болеста е дел од животот!“

(ФОТО) СЕ ПЛАШЕЛ ОД ЛЕКАР – ИЗЕТ ОД СЕРИЈАТА „ЛУД, ЗБУНЕТ, НОРМАЛЕН“ ИМА РАК НА БЕЛИТЕ ДРОБОВИ: „Се борам веќе подолго време, болеста е дел од животот!“

Актерот Мустафа Надаревиќ (76) има сериозна болест. Тој веќе подолго време се бори со карциномот на белите дробови и сега зборува за тоа за кампањата „Дише за живот“. „Кога сфатив дека тоа е дел од животот, дека болеста е дел од животот, тогаш го прифатив. Кога прифаќате нешто со љубов, тогаш тоа може да ги победи малигните заболувања“, изјавил Мустафа