притисни ентер »

Општина Илинден се подготвува за изградба на втората фаза од спортско-рекреативниот парк „Илинден“

Општина Илинден се подготвува за изградба на втората фаза од спортско-рекреативниот парк „Илинден“

Општина Илинден се подготвува за изградба на втората фаза од спортско-рекреативниот парк „Илинден“ кој ќе се протега по должина на пешачко-велосипедската патека која ги поврзува населените места Илинден, Марино и Кадино. Се предвидува изградба на лавиринт со природна ограда, потоа шаховско поле со големи фигури, катче со детски реквизити, како и дел