притисни ентер »

Ги измила јагодите во солена вода, а потоа се шокирала кога го видела резултатот: Сега сите ќе го користат овој трик

Ги измила јагодите во солена вода, а потоа се шокирала кога го видела резултатот: Сега сите ќе го користат овој трик

Една девојка одлучила да ги измие јагодите во солена вода пред јадење, а целиот процес го објавила на популарниот TikTok, па изненади многумина исто колку што и самата. Имено, кога видела „се што излегува од нив“ по половина час во солена вода – го нарекла ова правилно миење на овошјето, што многумина уживаат да го јадат во овие денови. Мали бубачки,

Таа ги слушаше советите и ги изми јагодите во солена вода: Погледнете што излезе од нив! (ФОТО)

Таа ги слушаше советите и ги изми јагодите во солена вода: Погледнете што излезе од нив! (ФОТО)

Сезоната на јагодите почна, омилено овошје на многумина, но после ова, можеби ќе сакате да пронајдете ново омилено овошје! Имено, постои верба дека јагодите треба да се мијат во солена вода затоа што во нив живеат различни пајаци или многу мали инсекти. Исто како и повеќето од нас, новинарката на Buzzfeed, Криста Торес,сакаше да види дали има вистина

(Фото) Ги миеше јагодите со солена вода- се шокиpaше од резултатот

(Фото) Ги миеше јагодите со солена вода- се шокиpaше од резултатот

Сега сите го користат овој трик. Една девојка се одлучила да ги стави јагодите во солена вода пред да ги изеде, а целиот процес го објавила на популарниот ТикТок. Резултатот бил изненадувачки. Имено, по половина час во солената вода од јагодите започнале да излегуваат голем број на мали инсекти со црна боја. Неколки од коментарите се дека треба да

(ВИДЕО) ДОБАР ТРИК: После ова видео и вие ќе ги миете јагодите со солена вода – ако сакате да бидат чисти!

(ВИДЕО) ДОБАР ТРИК: После ова видео и вие ќе ги миете јагодите со солена вода – ако сакате да бидат чисти!

Видеото на популарната мрежа „Тик Ток“ многумина ставило во мисла – што јадеме? Една девојка решила јагодите да ги потопи во солена вода, а целиот процес го објавила на популарната мрежа ТикТок, каде изненадила многумина. Имено, кога видела ‘што сè шета по нив’, ги ставила да отстојат половина час во солена вода. После резултатот, ова го нарекла правилно

Послушала совет од Интернет и ги измила јагодите во солена вода: Погледнете што сѐ излегло од нив

Послушала совет од Интернет и ги измила јагодите во солена вода: Погледнете што сѐ излегло од нив

ИЗВОР Скопје24 | мај 21, 2020 Пристигна сезоната на јагоди, омиленото овошје на многумина, но по овие фотографии, можеби ќе посакате да најдете нов фаворит помеѓу овошките. Имено, се верува дека добро е да се измијат јагодите во солена вода, бидејќи во нив живеат разни пајаци и многу ситни инсекти. Како и повеќето од нас, новинарката Криста Торес досега

Послушала совет од Интернет и ги измила јагодите во солена вода: Погледнете што сѐ излегло од нив! (ФОТО)

Послушала совет од Интернет и ги измила јагодите во солена вода: Погледнете што сѐ излегло од нив! (ФОТО)

Пристигна сезоната на јагоди, омиленото овошје на многумина, но по овие фотографии, можеби ќе посакате да најдете нов фаворит помеѓу овошките. Имено, се верува дека добро е да се измијат јагодите во солена вода, бидејќи во нив живеат разни пајаци и многу ситни инсекти. Како и повеќето од нас, новинарката Криста Торес досега ги миела само во вода, па