притисни ентер »

Кубица: Шест тима од Ф1 беа заинтересирани за мене

Кубица: Шест тима од Ф1 беа заинтересирани за мене

Тимскиот тркач на АРТ во серијалот ДТМ и пилот за тестирања на Алфа Ромео 1 во Формула 1, Роберт Кубица, изјави дека бил во преговори со шест различни екипи од Ф1 шампионатот пред сезоната 2020. – Да, јас имам 35 години и не се тркам веќе осум години, навистина многу пропуштив. Да се ​​вози автомобил во Формула 1 е нешто посебно, иако вистинските трки

Кубица: Пред сезоната 2020 година, шест тима во Формула 1 беа заинтересирани за мене

Кубица: Пред сезоната 2020 година, шест тима во Формула 1 беа заинтересирани за мене

Тимскиот тркач на АРТ во серијалот ДТМ и пилот за тестирања на Алфа Ромео 1 во Формула 1, Роберт Кубица изјави дека бил во преговори со шест различни екипи од Ф1 шампионатот пред сезоната 2020. – Да, јас имам 35 години и не се тркам веќе осум години, навистина многу пропуштив. Да се ​​вози автомобил во Формула 1 е нешто посебно, иако вистинските трки

Кубица: Пред сезоната 2020 година, шест тима во Формула 1 беа заинтересирани за мене

Кубица: Пред сезоната 2020 година, шест тима во Формула 1 беа заинтересирани за мене

– Тимскиот тркач на АРТ во серијалот ДТМ и пилот за тестирања на Алфа Ромео 1 во Формула 1, Роберт Кубица изјави дека бил во преговори со шест различни екипи од Ф1 шампионатот пред сезоната 2020. – Да, јас имам 35 години и не се тркам веќе осум години, навистина многу пропуштив. Да се ​​вози автомобил во Формула 1 е нешто посебно, иако вистинските

Кубица: Пред сезоната 2020 година, шест тима во Формула 1 беа заинтересирани за мене

Кубица: Пред сезоната 2020 година, шест тима во Формула 1 беа заинтересирани за мене

Тимскиот тркач на АРТ во серијалот ДТМ и пилот за тестирања на Алфа Ромео 1 во Формула 1, Роберт Кубица изјави дека бил во преговори со шест различни екипи од Ф1 шампионатот пред сезоната 2020. – Да, јас имам 35 години и не се тркам веќе осум години, навистина многу пропуштив. Да се ​​вози автомобил во Формула 1 е нешто посебно, иако вистинските трки