притисни ентер »

Три години се во врска: Анастасија Ражнатовиќ прв пат отворено за дечкото

Три години се во врска: Анастасија Ражнатовиќ прв пат отворено за дечкото

Иако приватниот живот љубоморно го чува само за себе, Анастасија Ражнатовиќ направила преседан, со што во последното интервју кажала нешто повеќе за својот емотивен партнер. Инаку младата пејачка е во врска со Новосаѓанецот веќе три години. - Неговиот совет секогаш и во врска за се многу ми начи, па така и кога е во прашање музиката. Драгоцено ми е

Три години се во врска: Анастасија Ражнатовиќ прв пат отворено за дечкото

Три години се во врска: Анастасија Ражнатовиќ прв пат отворено за дечкото

Иако приватниот живот љубоморно го чува само за себе, Анастасија Ражнатовиќ направила преседан, со што во последното интервју кажала нешто повеќе за својот емотивен партнер. Инаку младата пејачка е во врска со Новосаѓанецот веќе три години. - Неговиот совет секогаш и во врска за се многу ми начи, па така и кога е во прашање музиката. Драгоцено ми е