притисни ентер »

Француската левица бара изгласување недоверба на Владата

Француската левица бара изгласување недоверба на Владата

Партиите од француската левица бараат да и се изгласа недоверба на Владата на претседателот на Франција, Емануел Макрон, поради насилните протести во земјата. Левичарските партии ги оставија на страна своите разлики и најавија дека в понеделник ќе поднесат иницијатива за изгласување недоверба на Владата во Долниот дом на францускиот Парламент. Доколку

Француската левица бара да се изгласа недоверба на Владата

Француската левица бара да се изгласа недоверба на Владата

Партиите од француската левица бараат да се изгласа недоверба на владата на францускиот претседател Емануел Макрон во време кога во земјата не стивнуваат протестите. Агенцијата АП пренесува дека левичарските партии оставајќи ги настрана своите разлики ветуваат дека ќе поднесат барање до Долниот дом на француското Собрание во понеделник. Агенцијата

Француската левица бара да се изгласа недоверба на Владата

Француската левица бара да се изгласа недоверба на Владата

Партиите од француската левица бараат да се изгласа недоверба на владата на францускиот претседател Емануел Макрон во време кога во земјата не стивнуваат протестите. Агенцијата АП пренесува дека левичарските партии оставајќи ги настрана своите разлики ветуваат дека ќе поднесат барање до Долниот дом на француското Собрание во понеделник. Агенцијата

Француската левица бара да се изгласа недоверба на Владата

Француската левица бара да се изгласа недоверба на Владата

Партиите од француската левица бараат да се изгласа недоверба на владата на францускиот претседател Емануел Макрон во време кога во земјата не стивнуваат протестите. Агенцијата АП пренесува дека левичарските партии оставајќи ги настрана своите разлики ветуваат дека ќе поднесат барање до Долниот дом на француското Собрание во понеделник. Агенцијата

Француската левица бара гласање на недоверба за Макрон

Француската левица бара гласање на недоверба за Макрон

Француската левица во Парламентот ќе подаде барање за гласање на недоверба на Владата на претседателот на Емануел Макрон, пренесува Асошиејтед прес. Француската социјалистичка партија, крајнолевата партија „Непокорна Франција“ и Француската комунистичка партија и покрај меѓусебните разлики и конфликти ветија дека барањето ќе го поднесат в понеделник

Француската левица бара изгласување недоверба на Владата

Француската левица бара изгласување недоверба на Владата

Партиите од француската левица бараат да и се изгласа недоверба на Владата на претседателот на Франција, Емануел Макрон, поради насилните протести во земјата. Левичарските партии ги оставија на страна своите разлики и најавија дека в понеделник ќе поднесат иницијатива за изгласување недоверба на Владата во Долниот дом на францускиот Парламент. Доколку

Француската левица бара изгласување недоверба на Владата

Француската левица бара изгласување недоверба на Владата

Партиите од француската левица бараат да и се изгласа недоверба на Владата на претседателот на Франција, Емануел Макрон, поради насилните протести во земјата. Левичарските партии ги оставија на страна своите разлики и најавија дека в понеделник ќе поднесат иницијатива за изгласување недоверба на Владата во Долниот дом на францускиот Парламент. Доколку

Француската левица бара изгласување недоверба на Владата

Француската левица бара изгласување недоверба на Владата

Партиите од француската левица бараат да и се изгласа недоверба на Владата на претседателот на Франција, Емануел Макрон, поради насилните протести во земјата. Левичарските партии ги оставија на страна своите разлики и најавија дека в понеделник ќе поднесат иницијатива за изгласување недоверба на Владата во Долниот дом на францускиот Парламент. Доколку

Француската левица бара изгласување недоверба на Владата

Француската левица бара изгласување недоверба на Владата

Партиите од француската левица бараат да и се изгласа недоверба на Владата на претседателот на Франција, Емануел Макрон, поради насилните протести во земјата. Левичарските партии ги оставија на страна своите разлики и најавија дека в понеделник ќе поднесат иницијатива за изгласување недоверба на Владата во Долниот дом на францускиот Парламент. Доколку

Француската левица бара изгласување недоверба на Владата

Француската левица бара изгласување недоверба на Владата

Партиите од француската левица бараат да и се изгласа недоверба на Владата на претседателот на Франција, Емануел Макрон, поради насилните протести во земјата. Левичарските партии ги оставија на страна своите разлики и најавија дека в понеделник ќе поднесат иницијатива за изгласување недоверба на Владата во Долниот дом на францускиот Парламент. Доколку

loading...
Француската левица бара да се изгласа недоверба на Владата

Француската левица бара да се изгласа недоверба на Владата

Партиите од француската левица бараат да се изгласа недоверба на владата на францускиот претседател Емануел Макрон во време кога во земјата не стивнуваат протестите. Агенцијата АП пренесува дека левичарските партии оставајќи ги настрана своите разлики ветуваат дека ќе поднесат барање до Долниот дом на француското Собрание во понеделник. Агенцијата