Ќе излижете прсти - Летни кесадиљи со салца од домати

Во овој период од годината самата помисла на готвење ни предизвикува мачнотија. Гледаме да поминеме што е можно помалку време во кујната без дополнително да го вжештиме домот. Доколку сакате да јадете нешто вкусно и здраво без да потрошите часови и часови над шпоретот и да го употребите главниот, летен адут – доматите, време е за кесадиљи: Потребни