притисни ентер »

Во Куманово уапсени крадци на обувки и бела техника

Во Куманово уапсени крадци на обувки и бела техника

Во текот на неделава кумановската полиција презеде повеќе акттивности за разрешување на случаи во врска со тешки кражби од куќи и станови. На 12 февруари, врз основа на судска наредба, извршен бил претрес во дом на 47-годишен кумановец, при што се пронајдени и одземени електричен шпорет и машина за перење, додека од неговиот 16-годишен син одземени

Во Куманово уапсени крадци на обувки и бела техника

Во Куманово уапсени крадци на обувки и бела техника

Во текот на неделава кумановската полиција презеде повеќе акттивности за разрешување на случаи во врска со тешки кражби од куќи и станови. На 12 февруари, врз основа на судска наредба, извршен бил претрес во дом на 47-годишен кумановец, при што се пронајдени и одземени електричен шпорет и машина за перење, додека од неговиот 16-годишен син одземени

Во Куманово уапсени крадци на обувки и бела техника

Во Куманово уапсени крадци на обувки и бела техника

Во текот на неделава кумановската полиција презеде повеќе акттивности за разрешување на случаи во врска со тешки кражби од куќи и станови. На 12 февруари врз основа на судска наредба, извршен бил претрес во дом на 47-годишен кумановец, при што се пронајдени и одземени електричен шпорет и машина за перење, додека од неговиот 16-годишен син одземени

Сторени се повеќе кривични дела „тешки кражби“ од куќи и станови во Куманово

Сторени се повеќе кривични дела „тешки кражби“ од куќи и станови во Куманово

Од СВР Куманово преземани се мерки поради повеќе кривични дела „тешки кражби“ од куќи и станови. Врз основа на издадена судска наредба, е извршен претрес во домот на Р.М (47), при што се пронајдени и одземени електричен шпорет и машина за перење, додека од неговиот 16-годишен син одземени се 20 пара машки и женски обувки. Истиот ден е извршен претрес

Уапсени татко и малолетен син (16) од Куманово заради тешки кражби од куќи и станови

Уапсени татко и малолетен син (16) од Куманово заради тешки кражби од куќи и станови

Во текот на изминатата недела СВР Куманово преземаше мерки и реализираше повеќе кривични дела „тешки кражби“ од куќи и станови. Завчера, врз основа на судска наредба, извршен е претрес во домот на Р.М.(47) од Куманово, при што се пронајдени и одземени електричен шпорет и машина за перење, додека од неговиот 16-годишен син одземени се 20 пара машки

Уапсени татко и малолетен син од Куманово заради тешки кражби од куќи и станови

Уапсени татко и малолетен син од Куманово заради тешки кражби од куќи и станови

Уапсени татко и малолетен син од Куманово заради тешки кражби од куќи и станови Во текот на изминатата недела СВР Куманово преземаше мерки и реализираше повеќе кривични дела „тешки кражби“ од куќи и станови. Завчера, врз основа на судска наредба, извршен е претрес во домот на Р.М.(47) од Куманово, при што се пронајдени и одземени електричен шпорет

По претрес на домот на кумановец, уапсен 16- годишник во присуство на неговата мајка

По претрес на домот на кумановец, уапсен 16- годишник во присуство на неговата мајка

Во текот на изминатата недела СВР Куманово преземаше мерки и реализираше повеќе кривични дела „тешки кражби“ од куќи и станови. На 12.02.2020, врз основа на судска наредба, извршен е претрес во домот на Р.М.(47) од Куманово, при што се пронајдени и одземени електричен шпорет и машина за перење, додека од неговиот 16-годишен син одземени се 20 пара

Фатени крадци во Куманово, најдени машина за перење, шпорет, обувки...

Фатени крадци во Куманово, најдени машина за перење, шпорет, обувки...

Кумановската полиција вчера при претрес со судска наредба на домот на Р.М. (47) пронајде електричен шпорет и машина за перење, а од неговиот 16-годишен син одземени се 20 пара машки и женски обувки. Истиот ден бил извршен претрес и во домот на И.З. (31) од Куманово, при што се пронајдени и одземени неколку електрични апарати за домаќинство и повеќе