ФОТО: Дански ракометар го искористи РК Охрид за да исполни предизвик на Твитер

Ракометниот клуб Охрид беше името кое ракометарот на Елверум , Размус Бојсен, го искористи за да исполни предизвик на Твитер. 27-годишникот кажа по еден тим чие име започнува со буквите од неговото име и презиме. Кога стигна до буквата „О“ го искористи името на македонскиот клуб. Исто така, услов во предизвикот беше да не се повтори земјата од каде