притисни ентер »

Регистрирани 107 прекршувања на забраната за движење во изминатите 24 часа, од почеток на мерката над 400

Регистрирани 107 прекршувања на забраната за движење во изминатите 24 часа, од почеток на мерката над 400

Регистрирани 107 прекршувања на забраната за движење во изминатите 24 часа, од почеток на мерката над 400 Забраната за движење во изминатите 24 часа ја прекршиле вкупно 107 на територија на Македонија. Според информациите на Курир, 91 лице ја прекршило забрана за движење од 21 до 5 часот. Меѓу прекршители на изречените мерки за забрана за движење се

Регистрирани 107 прекршувања на забраната за движење во изминатите 24 часа, од почеток на мерката над 400

Регистрирани 107 прекршувања на забраната за движење во изминатите 24 часа, од почеток на мерката над 400

Забраната за движење во изминатите 24 часа ја прекршиле вкупно 107 на територија на Македонија. Според информациите на Курир, 91 лице ја прекршило забрана за движење од 21 до 5 часот. Меѓу прекршители на изречените мерки за забрана за движење се и шест лица под 18 години. Десет граѓани на возраст над 67 години ја прекршиле мерката за забрана на движење

Наќе Чулев: Генерално на ниво на цело држава се почитува мерката за ограничување на движењето на граѓаните

Наќе Чулев: Генерално на ниво на цело држава се почитува мерката за ограничување на движењето на граѓаните

Имајќи ги предвид официјалните статистички податоци во делот на тоа колку граѓани не се придржувале на забраната за движење во периодот од 22 март заклучно до денес, би истакнал дека генерално на ниво на цело држава се почитува мерката за ограничување на движењето на граѓаните. ❗ Во таа насока во посочениот период вкупно 301 граѓанин ја прекршиле мерката

Полицијата регистрираше 66 прекршувања на забраната за движење во изминатите 24 часа

Полицијата регистрираше 66 прекршувања на забраната за движење во изминатите 24 часа

Полицијата регистрираше 66 прекршувања на забраната за движење во изминатите 24 часа Вкупно 66 лица во изминатите 24 часа ја прекршиле забраната за движење на територија на Македонија. Според информациите на Курир, од нив едно лице е над 67 годишна возраст од Тетово, а три лица се под 18 години од кои две од Свети Николе и едно од Охрид. Останатите

Полицијата регистрираше 66 прекршувања на полициски час во изминатите 24 часа

Полицијата регистрираше 66 прекршувања на полициски час во изминатите 24 часа

Вкупно 66 лица во изминатите 24 часа ја прекршиле забраната за движење на територија на Македонија. Според информациите на Курир, од нив едно лице е над 67 годишна возраст од Тетово, а три лица се под 18 години од кои две од Свети Николе и едно од Охрид. Останатите 62 лица ја прекршиле забраната за движење по 21 часот. Од нив приведени се 37 лица,

Полицијата регистрираше 66 прекршувања на забраната за движење во изминатите 24 часа

Полицијата регистрираше 66 прекршувања на забраната за движење во изминатите 24 часа

Вкупно 66 лица во изминатите 24 часа ја прекршиле забраната за движење на територија на Македонија. Според информациите на Курир, од нив едно лице е над 67 годишна возраст од Тетово, а три лица се под 18 години од кои две од Свети Николе и едно од Охрид. Останатите 62 лица ја прекршиле забраната за движење по 21 часот. Од нив приведени се 37 лица,

Полицијата регистрираше 66 прекршувања на забраната за движење во изминатите 24 часа

Полицијата регистрираше 66 прекршувања на забраната за движење во изминатите 24 часа

Вкупно 66 лица во изминатите 24 часа ја прекршиле забраната за движење на територија на Македонија. Според информациите на Курир, од нив едно лице е над 67 годишна возраст од Тетово, а три лица се под 18 години од кои две од Свети Николе и едно од Охрид. Останатите 62 лица ја прекршиле забраната за движење по 21 часот. Од нив приведени се 37 лица,

Полицијата регистрираше 66 прекршувања на полициски час во изминатите 24 часа

Полицијата регистрираше 66 прекршувања на полициски час во изминатите 24 часа

Вкупно 66 лица во изминатите 24 часа ја прекршиле забраната за движење на територија на Македонија. Според информациите на Курир, од нив едно лице е над 67 годишна возраст од Тетово, а три лица се под 18 години од кои две од Свети Николе и едно од Охрид. Останатите 62 лица ја прекршиле забраната за движење по 21 часот. Од нив приведени се 37 лица,