притисни ентер »

Катна гаража ќе се гради зад поликлиниката Бит Пазар

Катна гаража ќе се гради зад поликлиниката Бит Пазар

На просторот зад поликлиниката Бит Пазар ќе се гради катна гаража, а Владата денеска дала зелено светло, во соработка со градоначалникот на Чаир, Висар Ганиу. Веста ја објави првиот вицепремиер и министер за политички систем, Артан Груби на официјалниот Фејсбук профил. „Со овој чекор на Владата и Општина Чаир, нашите граѓани ќе можат да ги паркираат

ВО ЧАИР ПОЗАДИ ПОЛИКЛИНИКА БИТ ПАЗАР ЌЕ НИКНЕ КАТНА ГАРАЖА - веста од Владата прв ја сподели Груби

ВО ЧАИР ПОЗАДИ ПОЛИКЛИНИКА БИТ ПАЗАР ЌЕ НИКНЕ КАТНА ГАРАЖА - веста од Владата прв ја сподели Груби

Владата дала зелено светло да се гради катна гаража во општина Чаир, во просторот зад поликлиниката Бит Пазар. Оваа информација уште пред да ја објави официјално Владата преку соопштение, преку својот фејсбук профил ја соопшти првиот вицепремиер на земјава, Артан Груби. Тој напиша дека во општина Чаир ќе се гради катна гаража. „Во соработка со градоначалникот

Зад поликлиниката Бит Пазар ќе се гради катна гаража

Зад поликлиниката Бит Пазар ќе се гради катна гаража

Владата дала зелено светло да се гради катна гаража во општина Чаир, во просторот зад поликлиниката Бит Пазар, преку фејсбук соопшти првиот вицепремиер на земјава, Артан Груби. Тој напиша дека во општина Чаир ќе се гради катна гаража. „Во соработка со градоначалникот на Чаир, Висар Ганиу, Владата на Република С.Македонија денеска даде зелено светло