притисни ентер »

Здружението за култура и уметност „Иљо Антески Смок“ од Тетово објави конкурс за најдобра необјавена песна

Здружението за култура и уметност „Иљо Антески Смок“ од Тетово објави конкурс за најдобра необјавена песна

Здружението за култура и уметност „Иљо Антески Смок“ од Тетово го распиша овогодинешниот конкурс за најдобра необјавена песна за деца, млади и возрасни на темите „Мајски Латици“ и „Ликот и делото на Иљо Антески Смок“. Ќе бидат избрани најдобри песни во категориите на учество: деца од четврто до деветто одделение, ученици во средно училиште и млади

Здружението за култура и уметност „Иљо Антески Смок“ од Тетово објави конкурс за најдобра необјавена песна

Здружението за култура и уметност „Иљо Антески Смок“ од Тетово објави конкурс за најдобра необјавена песна

Здружението за култура и уметност „Иљо Антески Смок“ од Тетово го распиша овогодинешниот конкурс за најдобра необјавена песна за деца, млади и возрасни на темите „Мајски Латици“ и „Ликот и делото на Иљо Антески Смок“. Ќе бидат избрани најдобри песни во категориите на учество: деца од четврто до деветто одделение, ученици во средно училиште и млади

Здружението за култура и уметност „Иљо Антески Смок“ од Тетово објави конкурс за најдобра необјавена песна

Здружението за култура и уметност „Иљо Антески Смок“ од Тетово објави конкурс за најдобра необјавена песна

– Здружението за култура и уметност „Иљо Антески Смок“ од Тетово го распиша овогодинешниот конкурс за најдобра необјавена песна за деца, млади и возрасни на темите „Мајски Латици“ и „Ликот и делото на Иљо Антески Смок“. Ќе бидат избрани најдобри песни во категориите на учество: деца од четврто до деветто одделение, ученици во средно училиште и млади