притисни ентер »

Вучиќ: Многу успешен разговор со Заев и Рама во пресрет на Форумот во Скопје на 29 јули

Вучиќ: Многу успешен разговор со Заев и Рама во пресрет на Форумот во Скопје на 29 јули

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ, разговараше денеска преку видео врска со премиерите на Македонија и Албанија, Зоран Заев и Еди Рама, за регионалниот економски форум што ќе се одржи во Скопје на 29 јули, јави дописникот на МИА од Белград. -Многу успешен разговор со Заев и Рама посветен на подготовките за регионалниот економски форум што го

Вучиќ задоволен од разговорот со Заев и Рама

Вучиќ задоволен од разговорот со Заев и Рама

Вучиќ задоволен од разговорот со Заев и Рама Претседателот на Србија, Александар Вучиќ, разговараше денеска преку видео врска со премиерите на Македонија и Албанија, Зоран Заев и Еди Рама, за регионалниот економски форум што ќе се одржи во Скопје на 29 јули, јави дописникот на МИА од Белград. -Многу успешен разговор со Заев и Рама посветен на подготовките

Вучиќ: Многу успешен разговор со Заев и Рама во пресрет на Форумот во Скопје на 29 јули

Вучиќ: Многу успешен разговор со Заев и Рама во пресрет на Форумот во Скопје на 29 јули

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ, разговараше денеска преку видео врска со премиерите на Македонија и Албанија, Зоран Заев и Еди Рама, за регионалниот економски форум што ќе се одржи во Скопје на 29 јули, јави дописникот на МИА од Белград. -Многу успешен разговор со Заев и Рама посветен на подготовките за регионалниот економски форум што го

Вучиќ: Многу успешен разговор со Заев и Рама во пресрет на Форумот во Скопје на 29 јули

Вучиќ: Многу успешен разговор со Заев и Рама во пресрет на Форумот во Скопје на 29 јули

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ, разговараше денеска преку видео врска со премиерите на Северна Македонија и Албанија, Зоран Заев и Еди Рама, за регионалниот економски форум што ќе се одржи во Скопје на 29 јули, јави дописникот на МИА од Белград. -Многу успешен разговор со Заев и Рама посветен на подготовките за регионалниот економски форум

Вучиќ: Многу успешен разговор со Заев и Рама во пресрет на Форумот во Скопје на 29 јули

Вучиќ: Многу успешен разговор со Заев и Рама во пресрет на Форумот во Скопје на 29 јули

Србија -Претседателот на Србија, Александар Вучиќ, разговараше денеска преку видео врска со премиерите на Северна Македонија и Албанија, Зоран Заев и Еди Рама, за регионалниот економски форум што ќе се одржи во Скопје на 29 јули, јави дописникот на МИА од Белград. -Многу успешен разговор со Заев и Рама посветен на подготовките за регионалниот економски

Вучиќ: Многу успешен разговор со Заев и Рама во пресрет на Форумот во Скопје на 29 јули

Вучиќ: Многу успешен разговор со Заев и Рама во пресрет на Форумот во Скопје на 29 јули

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ, разговараше денеска преку видео врска со премиерите на Македонија и Албанија, Зоран Заев и Еди Рама, за регионалниот економски форум што ќе се одржи во Скопје на 29 јули, јави дописникот на МИА од Белград. -Многу успешен разговор со Заев и Рама посветен на подготовките за регионалниот економски форум што го

Вучиќ: Многу успешен разговор со Заев и Рама во пресрет на Форумот во Скопје на 29 јули

Вучиќ: Многу успешен разговор со Заев и Рама во пресрет на Форумот во Скопје на 29 јули

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ, разговараше денеска преку видео врска со премиерите на Северна Македонија и Албанија, Зоран Заев и Еди Рама, за регионалниот економски форум што ќе се одржи во Скопје на 29 јули, јави дописникот на МИА од Белград. -Многу успешен разговор со Заев и Рама посветен на подготовките за регионалниот економски форум

Вучиќ: Имав многу успешен разговор со Заев и Рама во пресрет на Форумот во Скопје на 29 јули

Вучиќ: Имав многу успешен разговор со Заев и Рама во пресрет на Форумот во Скопје на 29 јули

Вучиќ: Имав многу успешен разговор со Заев и Рама во пресрет на Форумот во Скопје на 29 јули М.Т. Пред 5 минути Фото: Jure Makovec / AFP / Profimedia Многу успешен разговор имав со Заев и Рама посветен на подготовките за регионалниот економски форум што го организираме заедно на 29 јули во Скопје, напиша Вучиќ на официјалниот профил на Инстаграм „Будуќностсрбија”,

Вучиќ: Многу успешен разговор со Заев и Рама во пресрет на Форумот во Скопје на 29 јули

Вучиќ: Многу успешен разговор со Заев и Рама во пресрет на Форумот во Скопје на 29 јули

-Претседателот на Србија, Александар Вучиќ, разговараше денеска преку видео врска со премиерите на Северна Македонија и Албанија, Зоран Заев и Еди Рама, за регионалниот економски форум што ќе се одржи во Скопје на 29 јули, јави дописникот на МИА од Белград. -Многу успешен разговор со Заев и Рама посветен на подготовките за регионалниот економски форум

Вучиќ: Многу успешен разговор со Заев и Рама во пресрет на Форумот во Скопје на 29 јули

Вучиќ: Многу успешен разговор со Заев и Рама во пресрет на Форумот во Скопје на 29 јули

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ, разговараше денеска преку видео врска со премиерите на Северна Македонија и Албанија, Зоран Заев и Еди Рама, за регионалниот економски форум што ќе се одржи во Скопје на 29 јули, јави дописникот на МИА од Белград. -Многу успешен разговор со Заев и Рама посветен на подготовките за регионалниот економски форум