притисни ентер »

Една скопска улица утре без вода

Една скопска улица утре без вода

Без водоснабдување утре од 10 часот до завршување на интервенцијата ќе останат корисниците од улицата „Мирослав Крлежа“ на потегот од бул. „Партизански одреди“ до ул.„Орце Николов“ во Општината Центар. РЦУК по известување од ЈП Водовод и канализација информира дека прекинот на водоснабдувањето е поради дефект на водоводна цевка со пречник 400 милиметри

Делови од Општина Центар утре без вода

Делови од Општина Центар утре без вода

Без водоснабдување утре од 10 часот до завршување на интервенцијата ќе останат корисниците од улицата „Мирослав Крлежа“ на потегот од бул.„Партизански одреди“ до ул.„Орце Николов“ во Општината Центар. РЦУК по известување од ЈП Водовод и канализација информира дека прекинот на водоснабдувањето е поради дефект на водоводна цевка со пречник 400 милиметри

Една скопска улица утре без вода

Една скопска улица утре без вода

Без водоснабдување утре од 10 часот до завршување на интервенцијата ќе останат корисниците од улицата „Мирослав Крлежа“ на потегот од бул. „Партизански одреди“ до ул.„Орце Николов“ во Општината Центар. РЦУК по известување од ЈП Водовод и канализација информира дека прекинот на водоснабдувањето е поради дефект на водоводна цевка со пречник 400 милиметри

Утре прекин на водоснабдувањето на неколку улици

Утре прекин на водоснабдувањето на неколку улици

На ден 12.07.2019г.поради уличен дефект Ф 400м.м. на улица Мирослав Крлежа 60 со прекинато водоснабдување ке бидат дел од корисниците на улицата Мирослав Крлежа на потег од Бул. Партизански Одреди до Орце Николов од 10:00 часот до завршување на дефектот.

Наполнете шишиња навреме: Една скопска улица утре без вода

Наполнете шишиња навреме: Една скопска улица утре без вода

Без водоснабдување утре од 10 часот до завршување на интервенцијата ќе останат корисниците од улицата „Мирослав Крлежа“ на потегот од бул. „Партизански одреди“ до ул.„Орце Николов“ во Општината Центар. РЦУК по известување од ЈП Водовод и канализација информира дека прекинот на водоснабдувањето е поради дефект на водоводна цевка со пречник 400 милиметри

Студеничани денеска без вода

Студеничани денеска без вода

Прекинатото водоснабдување, како што соопштуваат од претпријатието, е поради уличен дефект Ф 3"м.м. на улица 1 бр.152 Студеничани, а без вода корисниците од Студеничани ќе бидат од 10:00 часот до завршување на дефектот.

Дел од Студеничани без вода за пиење

Дел од Студеничани без вода за пиење

Поради уличен дефект Ф 3“м.м. на улица 1 бр.152  Студеничани со прекинато водоснабдување ке бидат корисниците од Студеничани од 10:00 часот до завршување на дефектот

Прекин во водоснабдувањето на ул. Симеон Кавракиров

Прекин во водоснабдувањето на ул. Симеон Кавракиров

Јавното претпријатие Водовод и канализација ги известува граѓаните дека поради уличен дефект Ф100м.м.на улица Симеон Кавракиров 18 со прекинато водоснабдување ке бидат дел од корисниците на улица Симеон Кавракиров од 07:50часот до завршување на дефектот.

Без вода дел од жителите на Аеродром

Без вода дел од жителите на Аеродром

Денеска поради уличен дефект Ф 100 мм на улицата „Симеон Кавракиров“ 18 прекинато водоснабдување имаат дел од корисниците на таа улица. Прекинот ќе трае до завршување на интервенцијата, соопшти ЈП „Водовод и канализација-Скопје“.

Дефектот на ул. Бутелски венец е саниран

Дефектот на ул. Бутелски венец е саниран

Јавното претпријатие Водовод и канализација информира дека, дефектот  на ул.Бутелски венец бр.34, дефектот е саниран на 10.07.2019г. Водоснабдувањето е нормализирано во 12:35 часот

Без вода дел од корисниците во Визбегово, Шуто Оризари и Даме Груев

Без вода дел од корисниците во Визбегово, Шуто Оризари и Даме Груев

Без вода денеска од 10:45 часот до завршување на работите ќе бидат корисниците на улица „Бутелски Венец“ и дел од улиците „Виничка“ и број 3 во Визбегово. Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација“ Скопје прекинот е поради дефект на затварач Ф 80 м.м. на улица „Бутелски Венец“ 34. Без вода од 11:10 часот до завршување на работите ќе бидат

Без вода дел од корисниците во Визбегово, Шуто Оризари и Даме Груев

Без вода дел од корисниците во Визбегово, Шуто Оризари и Даме Груев

Без вода денеска од 10:45 часот до завршување на работите ќе бидат корисниците на улица „Бутелски Венец“ и дел од улиците „Виничка“ и број 3 во Визбегово. Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација“ Скопје прекинот е поради дефект на затварач Ф 80 м.м. на улица „Бутелски Венец“ 34. Без вода од 11:10 часот до завршување на работите ќе бидат

Кои улици од населбата Ѓорче Петров се без вода за пиење

Кои улици од населбата Ѓорче Петров се без вода за пиење

Поради дефект на затварач Ф 100м.м. на улица Бертланд Расел 62 со прекинато водоснабдување ке бидат улиците Бертланд Расел,Пекљане,Моцартова и со намален притисок можно е да остане населбата Даме Груев од 11:10 часот до завршување на дефектот.

Некои улици без вода за пиење

Некои улици без вода за пиење

Поради дефект на затварач Ф 80м.м. на улица Бутелски Венец 34 со прекинато водоснабдување ке бидат улица Бутелски Венец и дел од улиците Виничка и ул.3 Визбегово од 10:45 часот до завршување на дефектот

Без вода неколку улици во Визбегово

Без вода неколку улици во Визбегово

ЈП Водовод и канализација-Скопје информира дека поради дефект на затварач Ф80мм на улица „Бутелски Венец“ 34, денеска  со прекинато водоснабдување ќе бидат улица „Бутелски Венец„ и дел од улица „Виничка“ и ул. „3“ во Визбегово од 10.45 часот до отстранување на дефектот.