притисни ентер »

Џобс го сменил дисплејот на првиот iPhone, неколку дена пред официјалниот почеток на продажбата

Џобс го сменил дисплејот на првиот iPhone, неколку дена пред официјалниот почеток на продажбата

Датумот 9 јануари 2007 година ќе остане засекогаш во историјата на технолошката индустрија, бидејќи тој ден Стив Џобс го претстави оригиналниот iPhone. Револуцијата што го предизвика уредот целосно ја промени нашата перцепција за тоа како мобилните уреди можат да изгледаат и да работат. Малку познат факт е дека верзијата на iPhone, која гуруто на Apple