притисни ентер »

Медиуми: Израел и ОАЕ на тајни состаноци за Иран

Медиуми: Израел и ОАЕ на тајни состаноци за Иран

Весникот Волстрит џурнал објави дека официјални лица од Израел и Обединетите Арапски Емирати одржуваат тајни состаноци за да разговараат за Иран, кого го сметаат за заедничка закана. Повикувајќи се на неименувани американски официјални лица, весникот пишува дека израелските и емиратски делегации се среќаваат тајно под покровителство на САД и разменуваат

Медиуми: Израел и ОАЕ на тајни состаноци за Иран

Медиуми: Израел и ОАЕ на тајни состаноци за Иран

Весникот Волстрит џурнал објави дека официјални лица од Израел и Обединетите Арапски Емирати одржуваат тајни состаноци за да разговараат за Иран, кого го сметаат за заедничка закана. Повикувајќи се на неименувани американски официјални лица, весникот пишува дека израелските и емиратски делегации се среќаваат тајно под покровителство на САД и разменуваат

Медиуми: Израел и ОАЕ на тајни состаноци за Иран

Медиуми: Израел и ОАЕ на тајни состаноци за Иран

Весникот Волстрит џурнал објави дека официјални лица од Израел и Обединетите Арапски Емирати одржуваат тајни состаноци за да разговараат за Иран, кого го сметаат за заедничка закана. Повикувајќи се на неименувани американски официјални лица, весникот пишува дека израелските и емиратски делегации се среќаваат тајно под покровителство на САД и разменуваат

Медиуми: Израел и ОАЕ на тајни состаноци за Иран

Медиуми: Израел и ОАЕ на тајни состаноци за Иран

Весникот Волстрит џурнал објави дека официјални лица од Израел и Обединетите Арапски Емирати одржуваат тајни состаноци за да разговараат за Иран, кого го сметаат за заедничка закана. Повикувајќи се на неименувани американски официјални лица, весникот пишува дека израелските и емиратски делегации се среќаваат тајно под покровителство на САД и разменуваат