притисни ентер »

Црногорските медиуми: Србите на граница ни запленија три респиратори

Црногорските медиуми: Србите на граница ни запленија три респиратори

Три од пет респиратори нарачани од црногорскиот Фонд за здравствено осигурување од претставникот на шведскиот производител, чие седиште е во Белград, биле задржани од Србија на границата со Црна Гора и потоа биле запленети, пишуваат подгорички „Вијести“. Според директорот на Фондот за здравствено осигурување Сеад Чиргиќ, институцијата надлежна за снабдување

Црногорските медиуми: Србите на граница ни запленија три респиратори

Црногорските медиуми: Србите на граница ни запленија три респиратори

Три од пет респиратори нарачани од црногорскиот Фонд за здравствено осигурување од претставникот на шведскиот производител, чие седиште е во Белград, биле задржани од Србија на границата со Црна Гора и потоа биле запленети, пишуваат подгорички „Вијести“. Според директорот на Фондот за здравствено осигурување Сеад Чиргиќ, институцијата надлежна за снабдување

Црногорските медиуми: Србите на граница ни запленија три респиратори

Црногорските медиуми: Србите на граница ни запленија три респиратори

Три од пет респиратори нарачани од црногорскиот Фонд за здравствено осигурување од претставникот на шведскиот производител, чие седиште е во Белград, биле задржани од Србија на границата со Црна Гора и потоа биле запленети, пишуваат подгорички „Вијести“. Според директорот на Фондот за здравствено осигурување Сеад Чиргиќ, институцијата надлежна за снабдување

Црногорски ФЗО: Србија на граница заплени три респиратори наменети за Црна Гора

Црногорски ФЗО: Србија на граница заплени три респиратори наменети за Црна Гора

Од петте респиратори што црногорскиот Фонд за здравствено осигурување (ФЗО) ги нарача од претставници на шведски производител, вчера три беа задржани на границата со Србија, а потоа и конфискувани, потврди за подгорички „Вијести“ диркеторот на Фондот Сеад Чиргиќ. Тој одговори дека не станува збор за донација, туку институцијата потпишала договор со

Црногорските медиуми: Србите на границата ни запленија три респиратори

Црногорските медиуми: Србите на границата ни запленија три респиратори

Три од петте респиратори кои црногорскиот Фонд за здравствено осигурување ги нарачал од претставник на шведски произведувач, со седиште во Белград, Србија ги задржала на границата со Црна Гора и потоа ги запленила, јавува подгоричкиот портал Вијести. Како што за весникот потврдил директорот на Фондот за здравствено осигурување Сеад Чиргиќ, таа установа,

Црногорски ФЗО: Србија на граница заплени три респиратори наменети за Црна Гора

Црногорски ФЗО: Србија на граница заплени три респиратори наменети за Црна Гора

Од петте респиратори што црногорскиот Фонд за здравствено осигурување (ФЗО) ги нарача од претставници на шведски производител, вчера три беа задржани на границата со Србија, а потоа и конфискувани, потврди за подгорички „Вијести“ диркеторот на Фондот Сеад Чиргиќ. Тој одговори дека не станува збор за донација, туку институцијата потпишала договор со

Црногорски ФЗО: Србија на граница заплени три респиратори наменети за Црна Гора

Црногорски ФЗО: Србија на граница заплени три респиратори наменети за Црна Гора

Од петте респиратори што црногорскиот Фонд за здравствено осигурување (ФЗО) ги нарача од претставници на шведски производител, вчера три беа задржани на границата со Србија, а потоа и конфискувани, потврди за подгорички „Вијести” директорот на Фондот Сеад Чиргиќ. Тој одговори дека не станува збор за донација, туку институцијата потпишала договор со

Србија запленила три аспиратори наменети за Црна Гора

Србија запленила три аспиратори наменети за Црна Гора

Од петте респиратори што црногорскиот Фонд за здравствено осигурување (ФЗО) ги нарача од претставници на шведски производител, вчера три беа задржани на границата со Србија, а потоа и конфискувани, потврди за подгорички „Вијести“ дирeкторот на Фондот Сеад Чиргиќ. Тој одговори дека не станува збор за донација, туку институцијата потпишала договор со

Црногорски ФЗО: Србија на граница заплени три респиратори наменети за Црна Гора

Црногорски ФЗО: Србија на граница заплени три респиратори наменети за Црна Гора

– Од петте респиратори што црногорскиот Фонд за здравствено осигурување (ФЗО) ги нарача од претставници на шведски производител, вчера три беа задржани на границата со Србија, а потоа и конфискувани, потврди за подгорички „Вијести“ диркеторот на Фондот Сеад Чиргиќ. Тој одговори дека не станува збор за донација, туку институцијата потпишала договор

Црногорски ФЗО: Србија на граница заплени три респиратори наменети за Црна Гора

Црногорски ФЗО: Србија на граница заплени три респиратори наменети за Црна Гора

Од петте респиратори што црногорскиот Фонд за здравствено осигурување (ФЗО) ги нарача од претставници на шведски производител, вчера три беа задржани на границата со Србија, а потоа и конфискувани, потврди за подгорички „Вијести“ диркеторот на Фондот Сеад Чиргиќ. Тој одговори дека не станува збор за донација, туку институцијата потпишала договор со

Црногорски ФЗО: Србија на граница заплени три респиратори наменети за Црна Гора

Црногорски ФЗО: Србија на граница заплени три респиратори наменети за Црна Гора

Од петте респиратори што црногорскиот Фонд за здравствено осигурување (ФЗО) ги нарача од претставници на шведски производител, вчера три беа задржани на границата со Србија, а потоа и конфискувани, потврди за подгорички „Вијести“ диркеторот на Фондот Сеад Чиргиќ. Тој одговори дека не станува збор за донација, туку институцијата потпишала договор со

Црногорскиот ФЗО ја обвини Србија дека на границата запленила три респиратори наменети за нив

Црногорскиот ФЗО ја обвини Србија дека на границата запленила три респиратори наменети за нив

Од петте респиратори што црногорскиот Фонд за здравствено осигурување (ФЗО) ги нарача од претставници на шведски производител, вчера три беа задржани на границата со Србија, а потоа и конфискувани, потврди за подгорички „Вијести” диркеторот на Фондот Сеад Чиргиќ. Тој одговори дека не станува збор за донација, туку институцијата потпишала договор со

Србија конфискувала три респиратори наменети за Црна Гора

Србија конфискувала три респиратори наменети за Црна Гора

Од петте респиратори што црногорскиот Фонд за здравствено осигурување (ФЗО) ги нарача од претставници на шведски производител, вчера три беа задржани на границата со Србија, а потоа и конфискувани, потврди за подгорички „ Вијести “ диркеторот на Фондот Сеад Чиргиќ. Тој одговори дека не станува збор за донација, туку институцијата потпишала договор

МНР организираше враќање на 63 македонски граѓани од Црна Гора

МНР организираше враќање на 63 македонски граѓани од Црна Гора

Тие допатувале преку Косово со еден автобус и 19 автомобили информираше министерот за надворешни работи Никола Димитров. Целата акција била спроведена во соработка со двете држави, а од нашата граница излегле 15 црногорски граѓани. „Во автобусот на пат кон Црна Гора, овозможивме 15 црногорски граѓани да се вратат во татковината. Благодарност до Црна