притисни ентер »

Осум години Театар Комедија

Осум години Театар Комедија

Националната установа Театар Комедија денес, на Светскиот ден на театарот, го заокружува својот осми роденден. Во текот на изминативе осум години во Театар Комедија, кој важи за најпосетуваниот театар во земјава, се поставени вкупно 34 премиери, остварени се голем број гостувања и соработки, а театарот може да се пофали и со бројни награди и признанија

Осум години Театар Комедија

Осум години Театар Комедија

Националната установа Театар Комедија денес, на Светскиот ден на театарот, го заокружува својот осми роденден. Во текот на изминативе осум години во Театар Комедија, кој важи за најпосетуваниот театар во земјава, се поставени вкупно 34 премиери, остварени се голем број гостувања и соработки, а театарот може да се пофали и со бројни награди и признанија

Осум години Театар Комедија

Осум години Театар Комедија

Националната установа Театар Комедија денес, на Светскиот ден на театарот, го заокружува својот осми роденден. Во текот на изминативе осум години во Театар Комедија, кој важи за најпосетуваниот театар во земјава, се поставени вкупно 34 премиери, остварени се голем број гостувања и соработки, а театарот може да се пофали и со бројни награди и признанија

Осум години Театар Комедија

Осум години Театар Комедија

Националната установа Театар Комедија денес, на Светскиот ден на театарот, го заокружува својот осми роденден. Во текот на изминативе осум години во Театар Комедија, кој важи за најпосетуваниот театар во земјава, се поставени вкупно 34 премиери, остварени се голем број гостувања и соработки, а театарот може да се пофали и со бројни награди и признанија