притисни ентер »

Нови седум случаи со Ковид-19 синоќа во Косово, вкупно 86 заразени

Нови седум случаи со Ковид-19 синоќа во Косово, вкупно 86 заразени

Институтот за јавно здравство на Косово (ИШПК) објави дека од извршените испитувања во текот на минатата ноќ, седум испитаници резултираа позитивни на Ковид-19, по што официјалната бројка на заразени со смртоносниот вирус во земјата достигна до 86, јави дописникот на МИА од Приштина. Сите новооткриени случаи се од село во општина Малишево и се лица

Нови седум случаи со Ковид-19 синоќа во Косово, вкупно 86 заразени

Нови седум случаи со Ковид-19 синоќа во Косово, вкупно 86 заразени

Институтот за јавно здравство на Косово (ИШПК) објави дека од извршените испитувања во текот на минатата ноќ, седум испитаници резултираа позитивни на Ковид-19, по што официјалната бројка на заразени со смртоносниот вирус во земјата достигна до 86, јави дописникот на МИА од Приштина. Сите новооткриени случаи се од село во општина Малишево и се лица

Нови седум случаи со Ковид-19 синоќа во Косово, вкупно 86 заразени

Нови седум случаи со Ковид-19 синоќа во Косово, вкупно 86 заразени

Институтот за јавно здравство на Косово (ИШПК) објави дека од извршените испитувања во текот на минатата ноќ, седум испитаници резултираа позитивни на Ковид-19, по што официјалната бројка на заразени со смртоносниот вирус во земјата достигна до 86 , јави дописникот на МИА од Приштина. Сите новооткриени случаи се од село во општина Малишево и се лица

Косово: Нови седум случаи со Ковид-19, вкупно 86 заразени

Косово: Нови седум случаи со Ковид-19, вкупно 86 заразени

Косово: Нови седум случаи со Ковид-19, вкупно 86 заразени Институтот за јавно здравство на Косово (ИШПК) објави дека од извршените испитувања во текот на минатата ноќ, седум испитаници резултираа позитивни на Ковид-19, по што официјалната бројка на заразени со смртоносниот вирус во земјата достигна до 86 , јави дописникот на МИА од Приштина. Сите новооткриени

Нови седум случаи со Ковид-19 синоќа во Косово, вкупно 86 заразени

Нови седум случаи со Ковид-19 синоќа во Косово, вкупно 86 заразени

Институтот за јавно здравство на Косово (ИШПК) објави дека од извршените испитувања во текот на минатата ноќ, седум испитаници резултираа позитивни на Ковид-19, по што официјалната бројка на заразени со смртоносниот вирус во земјата достигна до 86 , јави дописникот на МИА од Приштина. Сите новооткриени случаи се од село во општина Малишево и се лица

Во Косово нови 7 случаи на Ковид – 19, вкупно 86 заразени

Во Косово нови 7 случаи на Ковид – 19, вкупно 86 заразени

Институтот за јавно здравство на Косово (ИШПК) објави дека од извршените испитувања во текот на минатата ноќ, седум испитаници резултираа позитивни на Ковид-19, по што официјалната бројка на заразени со смртоносниот вирус во земјата достигна до 86 , јави дописникот на МИА од Приштина. Сите новооткриени случаи се од село во општина Малишево и се лица

Нови седум случаи со Ковид-19 синоќа во Косово, вкупно 86 заразени

Нови седум случаи со Ковид-19 синоќа во Косово, вкупно 86 заразени

– Институтот за јавно здравство на Косово (ИШПК) објави дека од извршените испитувања во текот на минатата ноќ, седум испитаници резултираа позитивни на Ковид-19, по што официјалната бројка на заразени со смртоносниот вирус во земјата достигна до 86 , јави дописникот на МИА од Приштина. Сите новооткриени случаи се од село во општина Малишево и се лица

Бројот на заразени во Косово расте, седум нови случаи, регистрирани вкупно 86

Бројот на заразени во Косово расте, седум нови случаи, регистрирани вкупно 86

Институтот за јавно здравство на Косово (ИШПК) објави дека од извршените испитувања во текот на минатата ноќ, седум испитаници резултираа позитивни на Ковид-19, по што официјалната бројка на заразени со смртоносниот вирус во земјата достигна до 86 . Сите новооткриени случаи се од село во општина Малишево и се лица кои биле во контакт со претходно заразени,

Нови седум случаи со Ковид-19 синоќа во Косово, вкупно 86 заразени

Нови седум случаи со Ковид-19 синоќа во Косово, вкупно 86 заразени

Институтот за јавно здравство на Косово (ИШПК) објави дека од извршените испитувања во текот на минатата ноќ, седум испитаници резултираа позитивни на Ковид-19, по што официјалната бројка на заразени со смртоносниот вирус во земјата достигна до 86 , јави дописникот на МИА од Приштина. Сите новооткриени случаи се од село во општина Малишево и се лица

Прв случај на лице излечено од Ковид-19 во Косово, вкупно 79 заразени

Прв случај на лице излечено од Ковид-19 во Косово, вкупно 79 заразени

Во лабораторијата за молекуларна микробиологија на Институтот за јавно здравство на Косово (ИШПК) денеска се тестирани 89 лица, од кои кај осуммина е откриено присуство на вирусот Ковид-19, така што официјалната бројка на носители на новиот коронавирус сега изнесува 79, јави дописникот на МИА од Приштина. Во исто време, како што објави косовскиот министер

Прв случај на лице излечено од Ковид-19 во Косово, вкупно 79 заразени

Прв случај на лице излечено од Ковид-19 во Косово, вкупно 79 заразени

Во лабораторијата за молекуларна микробиологија на Институтот за јавно здравство на Косово (ИШПК) денеска се тестирани 89 лица, од кои кај осуммина е откриено присуство на вирусот Ковид-19, така што официјалната бројка на носители на новиот коронавирус сега изнесува 79, јави дописникот на МИА од Приштина. Во исто време, како што објави косовскиот министер

Прв случај на лице излечено од Ковид-19 во Косово, вкупно 79 заразени

Прв случај на лице излечено од Ковид-19 во Косово, вкупно 79 заразени

Во лабораторијата за молекуларна микробиологија на Институтот за јавно здравство на Косово (ИШПК) денеска се тестирани 89 лица, од кои кај осуммина е откриено присуство на вирусот Ковид-19, така што официјалната бројка на носители на новиот коронавирус сега изнесува 79, јави дописникот на МИА од Приштина. Во исто време, како што објави косовскиот министер

Прв случај на лице излечено од коронавирус во Косово

Прв случај на лице излечено од коронавирус во Косово

Прв случај на лице излечено од коронавирус во Косово Во лабораторијата за молекуларна микробиологија на Институтот за јавно здравство на Косово (ИШПК) денеска се тестирани 89 лица, од кои кај осуммина е откриено присуство на вирусот Ковид-19, така што официјалната бројка на носители на новиот коронавирус сега изнесува 79, јави дописникот на МИА од

Прв случај на лице излечено од Ковид-19 во Косово, вкупно 79 заразени

Прв случај на лице излечено од Ковид-19 во Косово, вкупно 79 заразени

Во лабораторијата за молекуларна микробиологија на Институтот за јавно здравство на Косово (ИШПК) денеска се тестирани 89 лица, од кои кај осуммина е откриено присуство на вирусот Ковид-19, така што официјалната бројка на носители на новиот коронавирус сега изнесува 79, јави дописникот на МИА од Приштина. Во исто време, како што објави косовскиот министер

Косово го има првиот излекуван пациент од коронавирус

Косово го има првиот излекуван пациент од коронавирус

Во исто време, како што објави косовскиот министер за здравство Арбен Витиа, еден од пациентите кои претходно бил дијагностификуван со коронавирус, по соодветните испитувања резултира излечен од заразната болест. Во лабораторијата за молекуларна микробиологија на Институтот за јавно здравство на Косово (ИШПК) денеска се тестирани 89 лица, од кои кај

Прв случај на лице излечено од Ковид-19 во Косово, вкупно 79 заразени

Прв случај на лице излечено од Ковид-19 во Косово, вкупно 79 заразени

Во лабораторијата за молекуларна микробиологија на Институтот за јавно здравство на Косово (ИШПК) денеска се тестирани 89 лица, од кои кај осуммина е откриено присуство на вирусот Ковид-19, така што официјалната бројка на носители на новиот коронавирус сега изнесува 79, јави дописникот на МИА од Приштина. Во исто време, како што објави косовскиот министер

Нови осум случаи со коронавирус во Косово, вкупно 71 лице

Нови осум случаи со коронавирус во Косово, вкупно 71 лице

Националниот институт за јавно здравство на Косово (ИШПК) објави попладнево дека во земјата се откриени осум нови случаи на лица заразени со вирусот Ковид-19, по што официјалната бројка на носители на новиот коронавирус сега изнесува 71, јави дописникот на МИА од Приштина. Според соопштението на ИШПК, четворица од лицата кај кои денеска е потврдено

Нови осум случаи со коронавирус во Косово, вкупно 71 лице

Нови осум случаи со коронавирус во Косово, вкупно 71 лице

Националниот институт за јавно здравство на Косово (ИШПК) објави попладнево дека во земјата се откриени осум нови случаи на лица заразени со вирусот Ковид-19, по што официјалната бројка на носители на новиот коронавирус сега изнесува 71, јави дописникот на МИА од Приштина. Според соопштението на ИШПК, четворица од лицата кај кои денеска е потврдено

Нови осум случаи со коронавирус во Косово, заразени вкупно 71 лице

Нови осум случаи со коронавирус во Косово, заразени вкупно 71 лице

Националниот институт за јавно здравство на Косово (ИШПК) објави попладнево дека во земјата се откриени осум нови случаи на лица заразени со вирусот Ковид-19, по што официјалната бројка на носители на новиот коронавирус сега изнесува 71, јави дописникот на МИА од Приштина. Според соопштението на ИШПК, четворица од лицата кај кои денеска е потврдено