притисни ентер »

Единствена Македонија: Иванов да ги помилува уставобранителите

Единствена Македонија: Иванов да ги помилува уставобранителите

Иванов да ги помилува уставобранителите, порача партијата Единствена Македонија, говорејќи за осудените за настаните од 27-ми април. „Иванов има и силна морална обврска да даде помилување оти при давањето на мандатот на Заев бараше гаранции токму за она за што сега се водат постапки против уставобранителите со што ја потврди општествената опасност

Единствена Македонија: Иванов да ги помилува уставобранителите

Единствена Македонија: Иванов да ги помилува уставобранителите

Иванов да ги помилува уставобранителите, порача партијата Единствена Македонија, говорејќи за осудените за настаните од 27-ми април. „Иванов има и силна морална обврска да даде помилување оти при давањето на мандатот на Заев бараше гаранции токму за она за што сега се водат постапки против уставобранителите со што ја потврди општествената опасност

Единствена Македонија: Иванов да ги помилува уставобранителите

Единствена Македонија: Иванов да ги помилува уставобранителите

Иванов да ги помилува уставобранителите, порача партијата Единствена Македонија, говорејќи за осудените за настаните од 27-ми април. „Иванов има и силна морална обврска да даде помилување оти при давањето на мандатот на Заев бараше гаранции токму за она за што сега се водат постапки против уставобранителите со што ја потврди општествената опасност

Единствена Македонија: Иванов да ги помилува уставобранителите

Единствена Македонија: Иванов да ги помилува уставобранителите

Иванов да ги помилува уставобранителите, порача партијата Единствена Македонија, говорејќи за осудените за настаните од 27-ми април. „Иванов има и силна морална обврска да даде помилување оти при давањето на мандатот на Заев бараше гаранции токму за она за што сега се водат постапки против уставобранителите со што ја потврди општествената опасност

Единствена Македонија: Иванов да ги помилува барем уставобранителите

Единствена Македонија: Иванов да ги помилува барем уставобранителите

Единствена Македонија очекува од претседателот Иванов да ги помилува уставобранителите кои се осудени на затворски казни од преку двеста години само затоа што влегоа во Собранието со силна верба дека го бранат уставниот поредок. Иванов има и силна морална обврска да даде помилување оти при давањето на мандатот на Заев бараше гаранции токму за она за

Нови барања за амнестија испратени до кабинетот на Иванов

Нови барања за амнестија испратени до кабинетот на Иванов

Embedded video for Нови барања за амнестија испратени до кабинетот на Иванов Повеќемина обвинети за настаните од 27 април, поднеле барање за помилување до Претседателот Иванов, дознава Сител. Од кабинетот на шефот на државата потврдуваат дека до нив се пристигнати повеќе барања но не откриваат кои се обвинетите или осудени лица кои ги поднеле и за

Единствена Македонија: Иванов да ги помилува уставобранителите

Единствена Македонија: Иванов да ги помилува уставобранителите

Иванов да ги помилува уставобранителите, порача партијата Единствена Македонија, говорејќи за осудените за настаните од 27-ми април. „Иванов има и силна морална обврска да даде помилување оти при давањето на мандатот на Заев бараше гаранции токму за она за што сега се водат постапки против уставобранителите со што ја потврди општествената опасност