притисни ентер »

10. работи кои ќе се случат на вашето тело ако секој ден ја јадете оваа СУПЕРХРАНА!

10. работи кои ќе се случат на вашето тело ако секој ден ја јадете оваа СУПЕРХРАНА!

Иако важноста на семето чиа беше познато за време на античките народи на Маите и Ацтеките, современиот свет дури неодамна ги препозна овие семиња како суперхрани. Ова мало семе е богато со хранливи материи и благодарение на неутралниот вкус може да се додаде во секое јадење. Решивме да ви откриеме какви се придобивките од семето чиа на телото. 1. Одржување