притисни ентер »

37 лица приведени поради непочитување на полицискиот час

37 лица приведени поради непочитување на полицискиот час

Во изминатото деноноќие, според евиденцијата на МВР, само едно лице не ја почитувало самоизолацијата, а 37 биле приведени поради непочитување на забраната за движење. Во изминатите 24 часа, според евиденцијата на МВР, на територијата на државата на 368 лица им се издадени решенија за изолација, 82 потпишале изјави за самоизолација, а од страна на полициските

66 лица не ја почитувале забраната за движење

66 лица не ја почитувале забраната за движење

Во изминатите 24 часа, според евиденцијата на МВР, на територијата на државата на 368 лица им се издадени решенија за изолација, 82 потпишале изјави за самоизолација, а од страна на полициските служби извршени се контроли и е констатиран само еден случај на лице кое не ја почитувало самоизолацијата. Покрај ова полицијата, во соработка со другите институции

37 лица приведени синоќа поради непочитување на полицискиот час

37 лица приведени синоќа поради непочитување на полицискиот час

За време на полицискиот час, синоќа се приведени 37 лица поради непочитување на забраната за движење, а вкупната бројка на граѓани кои биле затекнати надвор, а се евидентирани од полицајците изнесува 66 лица. Вкупната бројката од воведувањето на полицискиот час изнесува 301 лице од кои 138 се приведени во полициска станица. Во изминатото деноноќие

37 лица не го почитувале полицискиот час - дури 3 угостителски објекти работеле и покрај забраната

37 лица не го почитувале полицискиот час - дури 3 угостителски објекти работеле и покрај забраната

Embedded video for 37 лица не го почитувале полицискиот час - дури 3 угостителски објекти работеле и покрај забраната 37 лица завршиле во станица, а уште толку ќе добијат прекршочна што не ја испочитувале мерката полициски час. Полицијата извршила контрола на над двесте угостителски и други објекти, а три од нив заработиле парична казна која според

Уапсени 66 лица за кршење на полицискиот час

Уапсени 66 лица за кршење на полицискиот час

Според евиденцијата на МВР, во изминатите 24 часа, 25/26 март, на територијата на државата 66 лица не ја почитувале забраната при што приведени биле 37 лица, а за другите се изготвени записници и ќе бидат поднесени соодветни пријави. Во истото деноноќие на 368 лица им се издадени решенија за изолација, 82 потпишале изјави за самоизолација, а од страна

Приведени 37 лица за непочитување на забраната за движење

Приведени 37 лица за непочитување на забраната за движење

Во изминатите 24 часа, според евиденцијата на МВР, на територијата на државата на 368 лица им се издадени решенија за изолација, 82 потпишале изјави за самоизолација, а од страна на полициските служби извршени се контроли и е констатиран само еден случај на лице кое не ја почитувало самоизолацијата. Покрај ова полицијата, во соработка со другите институции

Само едно лице не ја почитувало самоизолацијата, 37 приведени поради непочитување на забраната за движење

Само едно лице не ја почитувало самоизолацијата, 37 приведени поради непочитување на забраната за движење

Во изминатото деноноќие, според евиденцијата на МВР, само едно лице не ја почитувало самоизолацијата, а 37 биле приведени поради непочитување на забраната за движење. Во изминатите 24 часа, според евиденцијата на МВР, на територијата на државата на 368 лица им се издадени решенија за изолација, 82 потпишале изјави за самоизолација, а од страна на полициските

Приведени 37 лица за непочитување на забраната за движење

Приведени 37 лица за непочитување на забраната за движење

Во изминатите 24 часа, според евиденцијата на МВР, на територијата на државата на 368 лица им се издадени решенија за изолација, 82 потпишале изјави за самоизолација, а од страна на полициските служби извршени се контроли и е констатиран само еден случај на лице кое не ја почитувало самоизолацијата. Покрај ова полицијата, во соработка со другите институции

Приведени 37 лица за непочитување на забраната за движење

Приведени 37 лица за непочитување на забраната за движење

Во изминатите 24 часа, според евиденцијата на МВР, на територијата на државата на 368 лица им се издадени решенија за изолација, 82 потпишале изјави за самоизолација, а од страна на полициските служби извршени се контроли и е констатиран само еден случај на лице кое не ја почитувало самоизолацијата. Покрај ова полицијата, во соработка со другите институции

Приведени 37 лица за непочитување на забраната за движење

Приведени 37 лица за непочитување на забраната за движење

Во изминатите 24 часа, според евиденцијата на МВР, на територијата на државата на 368 лица им се издадени решенија за изолација, 82 потпишале изјави за самоизолација, а од страна на полициските служби извршени се контроли и е констатиран само еден случај на лице кое не ја почитувало самоизолацијата. Покрај ова полицијата, во соработка со другите институции

Само едно лице не ја почитувало самоизолацијата, 37 приведени поради непочитување на забраната за движење

Само едно лице не ја почитувало самоизолацијата, 37 приведени поради непочитување на забраната за движење

Во изминатите 24 часа, според евиденцијата на МВР, на територијата на државата на 368 лица им се издадени решенија за изолација, 82 потпишале изјави за самоизолација, а од страна на полициските служби извршени се контроли и е констатиран само еден случај на лице кое не ја почитувало самоизолацијата. Од МВР информираат дека, полицијата, во соработка

Само едно лице не ја почитувало самоизолацијата, 37 приведени поради непочитување на забраната за движење

Само едно лице не ја почитувало самоизолацијата, 37 приведени поради непочитување на забраната за движење

Во изминатото деноноќие, според евиденцијата на МВР, само едно лице не ја почитувало самоизолацијата, а 37 биле приведени поради непочитување на забраната за движење. Во изминатите 24 часа, според евиденцијата на МВР, на територијата на државата на 368 лица им се издадени решенија за изолација, 82 потпишале изјави за самоизолација, а од страна на полициските

Издадени 368 решенија за изолација во изминатите 24 часа и 82 изјави за самоизолација

Издадени 368 решенија за изолација во изминатите 24 часа и 82 изјави за самоизолација

Издадени 368 решенија за изолација во изминатите 24 часа и 82 изјави за самоизолација Во изминатите 24 часа, според евиденцијата на МВР, на територијата на државата на 368 лица им се издадени решенија за изолација, 82 потпишале изјави за самоизолација, а од страна на полициските служби извршени се контроли и е констатиран само еден случај на лице кое

Полицискиот час ноќеска не го почитувале 66 лица, полицијата привела 37 граѓани

Полицискиот час ноќеска не го почитувале 66 лица, полицијата привела 37 граѓани

Полицискиот час, односно забраната за движење од 21 до 05 часот не ја почитувале 66 лица, а биле приведени 37 лица. За останатите се изготвени записници и ќе бидат поднесени соодветни пријави. Во изминатите 24 часа според евиденцијата на МВР, на територијата на државата на 368 лица им се издадени решенија за изолација, 82 потпишале изјави за самоизолација,

37 лица приведени – шетале во полициски час

37 лица приведени – шетале во полициски час

37 лица приведени – шетале во полициски час Во изминатите 24 часа (25/26.03.), според евиденцијата на МВР, на територијата на државата на 368 лица им се издадени решенија за изолација, 82 потпишале изјави за самоизолација, а од страна на полициските служби извршени се контроли и е констатиран само еден случај на лице кое не ја почитувало самоизолацијата

Само едно лице не ја почитувало самоизолацијата, 37 приведени поради непочитување на забраната за движење

Само едно лице не ја почитувало самоизолацијата, 37 приведени поради непочитување на забраната за движење

Во изминатото деноноќие, според евиденцијата на МВР, само едно лице не ја почитувало самоизолацијата, а 37 биле приведени поради непочитување на забраната за движење. Во изминатите 24 часа, според евиденцијата на МВР, на територијата на државата на 368 лица им се издадени решенија за изолација, 82 потпишале изјави за самоизолација, а од страна на полициските

Само едно лице не ја почитувало самоизолацијата, 37 приведени поради непочитување на забраната за движење

Само едно лице не ја почитувало самоизолацијата, 37 приведени поради непочитување на забраната за движење

Во изминатото деноноќие, според евиденцијата на МВР, само едно лице не ја почитувало самоизолацијата, а 37 биле приведени поради непочитување на забраната за движење. Во изминатите 24 часа, според евиденцијата на МВР, на територијата на државата на 368 лица им се издадени решенија за изолација, 82 потпишале изјави за самоизолација, а од страна на полициските

Само едно лице не ја почитувало самоизолацијата, 37 приведени поради непочитување на полицискиот час

Само едно лице не ја почитувало самоизолацијата, 37 приведени поради непочитување на полицискиот час

Во изминатите 24 часа според евиденцијата на МВР, на територијата на државата на 368 лица им се издадени решенија за изолација, 82 потпишале изјави за самоизолација, а од страна на полициските служби извршени се контроли и е констатиран само еден случај на лице кое не ја почитувало самоизолацијата. Покрај ова полицијата, во соработка со другите институции

Само едно лице не ја почитувало самоизолацијата, 37 приведени оти биле надвор во полициски час

Само едно лице не ја почитувало самоизолацијата, 37 приведени оти биле надвор во полициски час

Фото: Б. Грданоски Во изминатото деноноќие, според евиденцијата на МВР, само едно лице не ја почитувало самоизолацијата, а 37 биле приведени поради непочитување на забраната за движење. Во изминатите 24 часа, според евиденцијата на МВР, на територијата на државата на 368 лица им се издадени решенија за изолација, 82 потпишале изјави за самоизолација,