притисни ентер »

Apple потврди дека ќе доцни испораката на iPhone 12 линијата

Apple потврди дека ќе доцни испораката на iPhone 12 линијата

МОБИЛНИ , Тренди Apple потврди дека ќе доцни испораката на iPhone 12 линијата 4 минути 1 1 Веќе извесно време се појавуваат информации за тоа дека годинашната испорака на претстојните iPhone 12 модели ќе биде одложена во споредба со она што не навикна Apple во минатото. Сега и самата компанија Apple ги потврди овие новоди. Apple во текот на својот

Chrome зa Android додава нови подобрувања за управување за лозинки

Chrome зa Android додава нови подобрувања за управување за лозинки

СОФТВЕР , Тренди Chrome зa Android додава нови подобрувања за управување за лозинки 2 минути 0 0 Google претстави нова функција за Chrome за Android, која на корисниците им овозможува верификација на транскции со кредитни картички со помош на биометриски информации. Покрај тоа, веб прегледникот на мобилните уреди добива подобрувања за изворниот password

Google One креира бесплатни сигурносни копии од iOS и Android уредите

Google One креира бесплатни сигурносни копии од iOS и Android уредите

СОФТВЕР , Топ Google One креира бесплатни сигурносни копии од iOS и Android уредите 5 минути 0 0 Google One, услуга за складирање на податоците во облак, која Google ја стартуваше уште 2018. година, сега може бесплатно да креира сигурносни копии на податоци од iOS или Android паметните телефони со Google профил. Апликацијата за корисниците на iOS може