притисни ентер »

Корисниците низ светот имаат проблеми со Facebook, Instagram и WhatsApp

Корисниците низ светот имаат проблеми со Facebook, Instagram и WhatsApp

Facebook, Instagram и WhatsApp се недостапни за корисниците низ светот.. Facebook и Instagram се недостапни, вестите не се појавуваат, а главната страница на Facebook.com е недостапна. На WhatsApp не може да се испраќаат пораки ниту да се примаат, а корисниците на социјалните мрежи своите проблеми и негодувања ги искажуваат на Twitter. Проблемите со

Фејсбук, Instagram и Whatsapp  паднаа низ целиот свет

Фејсбук, Instagram и Whatsapp паднаа низ целиот свет

Социјалните мрежи Фејсбук, Instagram и Whatsapp паднаа низ целиот свет. Апликацијата за пораки на Messenger исто така не работи . Според корисниците, тој станува достапен од време на време. Во моментов не постои индикација за причината за падот . Експертите сугерираат дека ова е глобален технички проблем. Пред околу 16 часа, повторно се достапни социјалните

Најголемите социјални мрежи беа недостапни ширум светот

Најголемите социјални мрежи беа недостапни ширум светот

Најголемите светски социјални мрежи Фејсбук, Инстаграм и Вотсап во текот на вчерашниот ден беа недостапни во повеќе делови од светот. Корисниците ширум Европа имаа технички проблеми со користењето на Фејсбук, додека корисниците во Малезија и САД, покрај проблеми со Фејсбук, немале пристап ниту до Инстаграм и Вотсап. loading... Невозможноста за пристап

Најголемите социјални мрежи недостапни ширум светот

Најголемите социјални мрежи недостапни ширум светот

Како што јавуваат светските медиуми, најголемите социјални мрежи не се достапни во повеќе делови од светот. Корисниците ширум Европа имаат технички проблеми со користењето на Фејсбук, додека корисниците од Малезија и САД, покрај проблемите со Facebook, немаат пристап ни на Instagram и WhatsApp. Неможноста за пристап на Facebook, Instagram и WhatsApp

Најголемите социјални мрежи недостапни ширум светот

Најголемите социјални мрежи недостапни ширум светот

Како што јавуваат светските медиуми, најголемите социјални мрежи не беа достапни во повеќе делови од светот Корисниците ширум Европа имаа технички проблеми со користењето на Facebook, додека корисниците од Малезија и САД, покрај проблемите со Facebook, немаа пристап ни на Instagram и WhatsApp. Неможноста за пристап на Facebook, Instagram и WhatsApp

Големи проблеми: Најголемите социјални мрежи недостапни ширум светот

Големи проблеми: Најголемите социјални мрежи недостапни ширум светот

Како што јавуваат светските медиуми, најголемите социјални мрежи не се достапни во повеќе делови од светот. Корисниците ширум Европа имаат технички проблеми со користењето на Фејсбук, додека корисниците од Малезија и САД, покрај проблемите со Facebook, немаат пристап ни на Instagram и WhatsApp. Неможноста за пристап на Facebook, Instagram и WhatsApp

И пак ХАВАРИЈА на Фејбук, Инстаграм и Вотсап

И пак ХАВАРИЈА на Фејбук, Инстаграм и Вотсап

Милиони корисници повторно се соочија со проблем, односно денеска повторно не можеа да им пристапат на социјалните мрежи Фејсбук и Инстаграм, како и на апликацијата Вотсап, сите во сопственост на компанијата „Фејсбук“,. Ова е втор голем пад во рок од само еден месец, а „Даундетектор“, интернет страница која ја следи достапноста на Фејсбук, објави дека

Друштвените мрежи недостапни: Немаше Фејсбук и Инстаграм

Друштвените мрежи недостапни: Немаше Фејсбук и Инстаграм

Повеќето корисници во Македонија и регионот не можеа воопшто да пристапат до друштвените мрежи. Светските медиуми пренесуваат дека паднаа социјалните мрежи Фејсбук, Инстаграм и Воцап. Проблем во Македонија имаше со социјалната мрежа Фејсбук.

И пак ХАВАРИЈА на Фејбук, Инстаграм и Вотсап

И пак ХАВАРИЈА на Фејбук, Инстаграм и Вотсап

Милиони корисници повторно се соочија со проблем, односно денеска повторно не можеа да им пристапат на социјалните мрежи Фејсбук и Инстаграм, како и на апликацијата Вотсап, сите во сопственост на компанијата „Фејсбук“,. Ова е втор голем пад во рок од само еден месец, а „Даундетектор“, интернет страница која ја следи достапноста на Фејсбук, објави дека

Фејсбук и Инстаграм паднаа втор пат за еден месец

Фејсбук и Инстаграм паднаа втор пат за еден месец

Милиони корисници денеска не можат да им пристапат на социјалните мрежи Фејсбук и Инстаграм, како и на апликацијата Вотсап, сите во сопственост на компанијата „Фејсбук“. И ова е втор голем пад во рок од еден месец. “Даундетектор“, интернет страница која ја следи достапноста на Фејсбук, објави дека станува збор за глобален проблем, бидејќи пријави се

Социјалните мрежи недостапни ширум светот

Социјалните мрежи недостапни ширум светот

Кај најголемите социјални мрежи денеска е регистриран проблем и тие не се достапни во повеќе делови на светот, објавија западните медиуми. Корисниците ширум Европа имаат технички проблеми со Фејсбук, а корисниците од Малезија и САД, покрај проблемот со Фејсбук, немаат пристап ниту до Инстаграм и Ватсап.

Големи проблеми: Најголемите социјални мрежи недостапни ширум светот

Големи проблеми: Најголемите социјални мрежи недостапни ширум светот

Како што јавуваат светските медиуми, најголемите социјални мрежи не се достапни во повеќе делови од светот. Корисниците ширум Европа имаат технички проблеми со користењето на Фејсбук, додека корисниците од Малезија и САД, покрај проблемите со Facebook, немаат пристап ни на Instagram и WhatsApp. Неможноста за пристап на Facebook, Instagram и WhatsApp

Социјалните мрежи недостапни ширум светот

Социјалните мрежи недостапни ширум светот

Кај најголемите социјални мрежи денеска е регистриран проблем и тие не се достапни во повеќе делови на светот, објавија западните медиуми. Корисниците ширум Европа имаат технички проблеми со Фејсбук, а корисниците од Малезија и САД, покрај проблемот со Фејсбук, немаат пристап ниту до Инстаграм и Ватсап.

Фејсбук и Инстаграм паднаа втор пат за еден месец

Фејсбук и Инстаграм паднаа втор пат за еден месец

Милиони корисници денеска не можат да им пристапат на социјалните мрежи Фејсбук и Инстаграм, како и на апликацијата Вотсап, сите во сопственост на компанијата „Фејсбук“. И ова е втор голем пад во рок од еден месец. “Даундетектор“, интернет страница која ја следи достапноста на Фејсбук, објави дека станува збор за глобален проблем, бидејќи пријави се

Паднаа Фејсбук и Инстаграм

Паднаа Фејсбук и Инстаграм

Друштвените мрежи Фејсбук и Инстаграм недостапни се низ целиот свет. Корисниците на овие мрежи масовно пријавуваат дека не се отвараат страниците и не може да ги користат сервисите на компанијата Фејсбук. Како пренесуваат медиуимите, без услугите на овие сервиси се корисниците од Европа, Америка и делови на Азија. Ова е втор пат за месец дена да паднат

Најголемите социјални мрежи недостапни ширум светот

Најголемите социјални мрежи недостапни ширум светот

Како што јавуваат светските медиуми, најголемите социјални мрежи не се достапни во повеќе делови од светот. Корисниците ширум Европа имаат технички проблеми со користењето на Фејсбук, додека корисниците од Малезија и САД, покрај проблемите со Facebook, немаат пристап ни на Instagram и WhatsApp. Неможноста за пристап на Facebook, Instagram и WhatsApp

Се срушија социјалните мрежи

Се срушија социјалните мрежи

Повторно денеска милиони корисници на социјалните мрежи имаа проблем. Денеска корисниците не можеа да им пристапат на социјалните мрежи Фејсбук и Инстаграм, како и на апликацијата Вотсап, сите во сопственост на компанијата „Фејсбук“,. Ова е втор голем пад во рок од само еден месец, а „Даундетектор“, интернет страница која ја следи достапноста на Фејсбук,

Паднаа Фејсбук, Инстаграм и Ватсап

Паднаа Фејсбук, Инстаграм и Ватсап

Паднаа Фејсбук, Инстаграм и Ватсап во целиот свет. Корисниците на овие социјални мрежи масовно пријавуваат дека не се отвораат ниту профили, ниту фан страници и сервисисте во сопственост на Фејсбук. Медиумите јавуваат дека веројанто се работи на измени на кампањите за огласи кои ги најавуваше оваа мрежа. Британски Мирор наведува без услуги од овие

Паднаа Фејсбук, Инстаграм и Ватсап

Паднаа Фејсбук, Инстаграм и Ватсап

Паднаа Фејсбук, Инстаграм и Ватсап во целиот свет. Корисниците на овие социјални мрежи масовно пријавуваат дека не се отвораат ниту профили, ниту фан страници и сервисисте во сопственост на Фејсбук. Медиумите јавуваат дека веројанто се работи на измени на кампањите за огласи кои ги најавуваше оваа мрежа. Британски Мирор наведува без услуги од овие