притисни ентер »

Повредени двајца членови на екипаж на товарен брод во Егејското море

Повредени двајца членови на екипаж на товарен брод во Егејското море

Дополнително лекување било потребно за двајца членови на екипажот од товарниот борд под либериско знаме што утрово пловеше без контрола во морето меѓу грчките острови Лезбос и Скирос. Од грчката крајбрежна служба соопштуваат дека сите членови на екипажот, вкупно 14 лица, биле успешно спасени и пренесени во болница, а двајца биле задржани на дополнително

Повредени двајца членови на екипаж на товарен брод во Егејското море

Повредени двајца членови на екипаж на товарен брод во Егејското море

Дополнително лекување било потребно за двајца членови на екипажот од товарниот борд под либериско знаме што утрово пловеше без контрола во морето меѓу грчките острови Лезбос и Скирос. Од грчката крајбрежна служба соопштуваат дека сите членови на екипажот, вкупно 14 лица, биле успешно спасени и пренесени во болница, а двајца биле задржани на дополнително

Повредени двајца членови на екипаж на товарен брод во Егејското море

Повредени двајца членови на екипаж на товарен брод во Егејското море

Дополнително лекување било потребно за двајца членови на екипажот од товарниот борд под либериско знаме што утрово пловеше без контрола во морето меѓу грчките острови Лезбос и Скирос. Од грчката крајбрежна служба соопштуваат дека сите членови на екипажот, вкупно 14 лица, биле успешно спасени и пренесени во болница, а двајца биле задржани на дополнително

Повредени двајца членови на екипаж на товарен брод во Егејското Море

Повредени двајца членови на екипаж на товарен брод во Егејското Море

Дополнително лекување било потребно за двајца членови на екипажот од товарниот борд под либериско знаме што утрово пловеше без контрола во морето меѓу грчките острови Лезбос и Скирос. Од грчката крајбрежна служба соопштуваат дека сите членови на екипажот, вкупно 14 лица, биле успешно спасени и пренесени во болница, а двајца биле задржани на дополнително

Повредени двајца членови на екипаж на товарен брод во Егејското море

Повредени двајца членови на екипаж на товарен брод во Егејското море

Дополнително лекување било потребно за двајца членови на екипажот од товарниот борд под либериско знаме што утрово пловеше без контрола во морето меѓу грчките острови Лезбос и Скирос. Од грчката крајбрежна служба соопштуваат дека сите членови на екипажот, вкупно 14 лица, биле успешно спасени и пренесени во болница, а двајца биле задржани на дополнително

Спасувачка акција во Егејско море: Спасени 14 членови на екипаж

Спасувачка акција во Егејско море: Спасени 14 членови на екипаж

Поради проблем со моторот, товарниот брод пловел без контрола, а лошите временски услови во комбинација со големината и тежината на товарот предизвикале навалување на бродот за 30 степени. Дополнително лекување било потребно за двајца членови на екипажот од товарниот борд под либериско знаме што утрово пловеше без контрола во морето меѓу грчките острови

Во Грција спасен екипажот на товарен брод

Во Грција спасен екипажот на товарен брод

Грчките власти го спасија екипажот на товарен брод кој пловеше под либериско знаме, на кој му се расипа моторот во Егејското Море, соопшти крајбрежната стража. Крајбрежната стража добила повик за помош од бродот во утринските часови. Екипажот сакал да го напушти бродот што пловел неконтролирано меѓу островот Лезбос и Скирос поради откажување на моторот

Во Грција спасен екипажот на товарен брод

Во Грција спасен екипажот на товарен брод

Грчките власти го спасија екипажот на товарен брод кој пловеше под либериско знаме, на кој му се расипа моторот во Егејското Море, соопшти крајбрежната стража. Крајбрежната стража добила повик за помош од бродот во утринските часови. Екипажот сакал да го напушти бродот што пловел неконтролирано меѓу островот Лезбос и Скирос поради откажување на моторот

Во Грција спасен екипажот на товарен брод

Во Грција спасен екипажот на товарен брод

Грчките власти го спасија екипажот на товарен брод кој пловеше под либериско знаме, на кој му се расипа моторот во Егејското Море, соопшти крајбрежната стража. Крајбрежната стража добила повик за помош од бродот во утринските часови. Екипажот сакал да го напушти бродот што пловел неконтролирано меѓу островот Лезбос и Скирос поради откажување на моторот

Повредени двајца членови на екипаж на товарен брод во Егејското море

Повредени двајца членови на екипаж на товарен брод во Егејското море

Дополнително лекување било потребно за двајца членови на екипажот од товарниот борд под либериско знаме што утрово пловеше без контрола во морето меѓу грчките острови Лезбос и Скирос. Од грчката крајбрежна служба соопштуваат дека сите членови на екипажот, вкупно 14 лица, биле успешно спасени и пренесени во болница, а двајца биле задржани на дополнително

Товарен брод под либериско знаме побарал помош во близина на грчкиот остров Лезбос

Товарен брод под либериско знаме побарал помош во близина на грчкиот остров Лезбос

Поради проблем со моторот, товарен брод под либериско знаме плови без контрола во морскиот дел меѓу грчките острови Лезбос и Скирос, а успешно биле спасени членовите на екипажот, објавија грчките медиуми. Според истите информации, 14-те членови на екипажот побарале помош од грчките власти за да го напуштат бродот што поради големината и тежината на

Товарен брод под либериско знаме побарал помош во близина на грчкиот остров Лезбос

Товарен брод под либериско знаме побарал помош во близина на грчкиот остров Лезбос

Поради проблем со моторот, товарен брод под либериско знаме плови без контрола во морскиот дел меѓу грчките острови Лезбос и Скирос, а успешно биле спасени членовите на екипажот, објавија грчките медиуми. Според истите информации, 14-те членови на екипажот побарале помош од грчките власти за да го напуштат бродот што поради големината и тежината на

Товарен брод под либериско знаме побарал помош во близина на грчкиот остров Лезбос

Товарен брод под либериско знаме побарал помош во близина на грчкиот остров Лезбос

Поради проблем со моторот, товарен брод под либериско знаме плови без контрола во морскиот дел меѓу грчките острови Лезбос и Скирос, а успешно биле спасени членовите на екипажот, објавија грчките медиуми. Според истите информации, 14-те членови на екипажот побарале помош од грчките власти за да го напуштат бродот што поради големината и тежината на

Товарен брод под либериско знаме побарал помош во близина на грчкиот остров Лезбос

Товарен брод под либериско знаме побарал помош во близина на грчкиот остров Лезбос

Поради проблем со моторот, товарен брод под либериско знаме плови без контрола во морскиот дел меѓу грчките острови Лезбос и Скирос, а успешно биле спасени членовите на екипажот, објавија грчките медиуми. Според истите информации, 14-те членови на екипажот побарале помош од грчките власти за да го напуштат бродот што поради големината и тежината на

Брод плови без контрола во близина на Лезбос

Брод плови без контрола во близина на Лезбос

Tоварен брод под либериско знаме плови без контрола во морскиот дел меѓу грчките острови Лезбос и Скирос поради проблем со моторот. Четиринаесте членови на екипажот побарале помош од грчките власти за да го напуштат бродот што поради големината и тежината на товарот се навалил од едната страна по што со хеликоптери биле успешно спасени и пренесени