притисни ентер »

Во текот на утрешниот ден без вода дел од Кисела Вода

Во текот на утрешниот ден без вода дел од Кисела Вода

Поради изедување на водоводен приклучок од ф 80 милиметри на улица „Виктор Иго“ бб во населба Кисела Вода, во текот на утрешниот ден без вода ќе бидат корисниците од оваа, како и од улиците „Невена Горгиева Дуња“, „Драга Стојановска“, „Балзакова“ и „Дренак“. Како што соопштуваат од ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, водоснабдувањето ќе биде прекинато

Без вода утре дел од Кисела Вода

Без вода утре дел од Кисела Вода

Без вода утре дел од Кисела Вода Поради изедување на водоводен приклучок од ф 80 милиметри на улица „Виктор Иго“ бб во населба Кисела Вода, во текот на утрешниот ден без вода ќе бидат корисниците од оваа, како и од улиците „Невена Горгиева Дуња“, „Драга Стојановска“, „Балзакова“ и „Дренак“. Како што соопштуваат од ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје,

Утре без вода дел од Кисела Вода

Утре без вода дел од Кисела Вода

Поради изедување на водоводен приклучок од ф 80 милиметри на улица „Виктор Иго” бб во населба Кисела Вода, во текот на утрешниот ден без вода ќе бидат корисниците од оваа, како и од улиците „Невена Горгиева Дуња”, „Драга Стојановска”, „Балзакова” и „Дренак”. Како што соопштуваат од ЈП „Водовод и канализација” – Скопје, водоснабдувањето ќе биде прекинато