притисни ентер »

Додик: Република Српска нема да даде согласност за членство во НАТО

Додик: Република Српска нема да даде согласност за членство во НАТО

Српскиот член на Претседателството на БиХ Милорад Додик изјави денеска во Љубљана дека во БиХ нема консензус за членство во НАТО и дека Република Српска останува на ставот за воена неутралност. – Ние во Република Српска не можеме да дадеме согласност за членство во тој воен сојуз, пред сè, поради бомбардирањето со осиромашен ураниум чии страшни последици

Додик: Република Српска нема да даде согласност за НАТО

Додик: Република Српска нема да даде согласност за НАТО

Српскиот член на Претседателството на БиХ, Милорад Додик, изјави дека во БиХ нема консензус за членство во НАТО и нагласи дека Република Српска останува на ставот за воена неутралност. „Ние во Република Српска не можеме да дадеме согласност за членство во тој воен сојуз, пред сè, поради бомбардирањето со осиромашен ураниум чии страшни последици ќе

Додик: Република Српска нема да даде согласност за НАТО

Додик: Република Српска нема да даде согласност за НАТО

Српскиот член на Претседателството на БиХ, Милорад Додик, изјави дека во БиХ нема консензус за членство во НАТО и нагласи дека Република Српска останува на ставот за воена неутралност. „Ние во Република Српска не можеме да дадеме согласност за членство во тој воен сојуз, пред сè, поради бомбардирањето со осиромашен ураниум чии страшни последици ќе

Додик: Република Српска нема да даде согласност за НАТО

Додик: Република Српска нема да даде согласност за НАТО

Српскиот член на Претседателството на БиХ, Милорад Додик, изјави дека во БиХ нема консензус за членство во НАТО и нагласи дека Република Српска останува на ставот за воена неутралност. „Ние во Република Српска не можеме да дадеме согласност за членство во тој воен сојуз, пред сè, поради бомбардирањето со осиромашен ураниум чии страшни последици ќе

Додик: Република Српска нема да даде согласност за членство во НАТО

Додик: Република Српска нема да даде согласност за членство во НАТО

Српскиот член на Претседателството на БиХ Милорад Додик изјави денеска во Љубљана дека во БиХ нема консензус за членство во НАТО и дека Република Српска останува на ставот за воена неутралност. – Ние во Република Српска не можеме да дадеме согласност за членство во тој воен сојуз, пред сè, поради бомбардирањето со осиромашен ураниум чии страшни последици

Додик: Република Српска нема да даде согласност за членство во НАТО

Додик: Република Српска нема да даде согласност за членство во НАТО

Српскиот член на Претседателството на БиХ Милорад Додик изјави денеска во Љубљана дека во БиХ нема консензус за членство во НАТО и дека Република Српска останува на ставот за воена неутралност. – Ние во Република Српска не можеме да дадеме согласност за членство во тој воен сојуз, пред сè, поради бомбардирањето со осиромашен ураниум чии страшни последици

Додик: Република Српска не дава согласност за членство на БиХ во НАТО

Додик: Република Српска не дава согласност за членство на БиХ во НАТО

Српскиот член на Претседателството на БиХ Милорад Додик изјави денеска во Љубљана дека во БиХ нема консензус за членство во НАТО и дека Република Српска останува на ставот за воена неутралност. – Ние во Република Српска не можеме да дадеме согласност за членство во тој воен сојуз, пред сè, поради бомбардирањето со осиромашен ураниум чии страшни последици

Додик: Република Српска нема да даде согласност за членство нa БиХ во НАТО

Додик: Република Српска нема да даде согласност за членство нa БиХ во НАТО

Српскиот член на Претседателството на БиХ, Милорад Додик изјави денеска во Љубљана дека во БиХ нема консензус за членство во НАТО и дека Република Српска останува на ставот за воена неутралност. – Ние во Република Српска не можеме да дадеме согласност за членство во тој воен сојуз, пред сè, поради бомбардирањето со осиромашен ураниум чии страшни последици

Додик: Република Српска не е формирана за да би била во БиХ

Додик: Република Српска не е формирана за да би била во БиХ

Српскиот член на Претседателството на БиХ Милорад Додик изјави дека она што е најлошо во Босна и Херцеговина е обидот на луѓето да им се наметне мислење. Тој истакна дека Република Српска не е формирана за да би била во БиХ. „Таа кога беше формирана, беше формирана за да биде независна држава. Таа својата независност ја бранеше во текот на војната