притисни ентер »

#FITRCLASSROOM: Иновации базирани на вештачка интелигенција

#FITRCLASSROOM: Иновации базирани на вештачка интелигенција

– Претставници од пет домашни стартап компании денеска, во новиот #FITRCLASSROOM, ќе дискутираат за предизвиците, идеите и можностите за развивање иновации од областа на вештачка интелигенција. Вебинарот ќе почне во 19 часот, a сите заинтересирани ќе можат да го проследат во живо на Фејсбук страната на Фондот за иновации и технолошки развој. На настанот

#FITRCLASSROOM: Иновации базирани на вештачка интелигенција

#FITRCLASSROOM: Иновации базирани на вештачка интелигенција

Претставници од пет домашни стартап компании денеска, во новиот #FITRCLASSROOM, ќе дискутираат за предизвиците, идеите и можностите за развивање иновации од областа на вештачка интелигенција. Вебинарот ќе почне во 19 часот, a сите заинтересирани ќе можат да го проследат во живо на Фејсбук страната на Фондот за иновации и технолошки развој. На настанот

#FITRCLASSROOM: Иновации базирани на вештачка интелигенција

#FITRCLASSROOM: Иновации базирани на вештачка интелигенција

Претставници од пет домашни стартап компании денеска, во новиот #FITRCLASSROOM, ќе дискутираат за предизвиците, идеите и можностите за развивање иновации од областа на вештачка интелигенција. Вебинарот ќе почне во 19 часот, a сите заинтересирани ќе можат да го проследат во живо на Фејсбук страната на Фондот за иновации и технолошки развој. На настанот

#FITRCLASSROOM: Иновации базирани на вештачка интелигенција

#FITRCLASSROOM: Иновации базирани на вештачка интелигенција

Претставници од пет домашни стартап компании денеска, во новиот #FITRCLASSROOM, ќе дискутираат за предизвиците, идеите и можностите за развивање иновации од областа на вештачка интелигенција. Вебинарот ќе почне во 19 часот, a сите заинтересирани ќе можат да го проследат во живо на Фејсбук страната на Фондот за иновации и технолошки развој. На настанот

#FITRCLASSROOM: Иновации базирани на вештачка интелигенција во Северна Македонија, предизвици и можности

#FITRCLASSROOM: Иновации базирани на вештачка интелигенција во Северна Македонија, предизвици и можности

ПРИЈАТЕЛИ #FITRCLASSROOM: Иновации базирани на вештачка интелигенција во Северна Македонија, предизвици и можности 2 минути 0 0 Вебинарот ќе се одржи на 8 април (четврток) со почеток во 19 часот, a сите заинтересирани ќе можат да го проследат во живо на Фејсбук страната на Фондот за иновации и технолошки развој Во новиот #FITRCLASSROOM, претставници

#FITRCLASSROOM: Иновации базирани на вештачка интелигенција во Северна Македонија, предизвици и можности

#FITRCLASSROOM: Иновации базирани на вештачка интелигенција во Северна Македонија, предизвици и можности

Во новиот #FITRCLASSROOM, претставници од пет домашни стартап компании ќе дискутираат за предизвиците, идеите и можностите за компаниите кои развиваат иновации од областа на вештачка интелигенција во Северна Македонија. Вебинарот ќе се одржи на 8 април (четврток) со почеток во 19 часот, a сите заинтересирани ќе можат да го проследат во живо на Фејсбук

#FITRCLASSROOM: Иновации базирани на вештачка интелигенција во Северна Македонија, предизвици и можности

#FITRCLASSROOM: Иновации базирани на вештачка интелигенција во Северна Македонија, предизвици и можности

Во новиот #FITRCLASSROOM, претставници од пет домашни стартап компании ќе дискутираат за предизвиците, идеите и можностите за компаниите кои развиваат иновации од областа на вештачка интелигенција во Северна Македонија. Вебинарот ќе се одржи на 8 април (четврток) со почеток во 19 часот, a сите заинтересирани ќе можат да го проследат во живо на Фејсбук

#FITRCLASSROOM: Иновации базирани на вештачка интелигенција во Северна Македонија, предизвици и можности

#FITRCLASSROOM: Иновации базирани на вештачка интелигенција во Северна Македонија, предизвици и можности

Во новиот #FITRCLASSROOM, претставници од пет домашни стартап компании ќе дискутираат за предизвиците, идеите и можностите за компаниите кои развиваат иновации од областа на вештачка интелигенција во Северна Македонија. Вебинарот ќе се одржи на 8 април (четврток) со почеток во 19 часот, a сите заинтересирани ќе можат да го проследат во живо на Фејсбук