притисни ентер »

НАШИ МИЛЕНИЦИ: Животната приказна на Нера

НАШИ МИЛЕНИЦИ: Животната приказна на Нера

Ова е нивна рубрика. Вака ја искажуваме нашата љубов кон домашните миленичиња и поддршка кон незгрижените четвороножни херои кои секој ден се борат за својот живот на улиците. Исфрлена кaко партал во најстудените денови. Не можев да ја оставам, ја хранев, ја покривав секоја вечер, но тоа не беше доволно. Одлучив: Нера ја однесов во пансион, каде што

Наши миленици: НЕРА

Наши миленици: НЕРА

Исфрлена кaко партал во најстудените денови. Не можев да ја оставам, ја хранев, ја покривав секоја вечер, но тоа не беше доволно. Одлучив: Нера ја однесов во пансион, каде што престојуваше речиси една година, сè додека не посакаа да ја вдомат. Најголема радост за мене! Еден ден дознав дека избегала од тогашниот дом, една недела ја барав насекаде. Кога