притисни ентер »

Новото лого на Вселенските сили на САД исто како логото на „Ѕвездени патеки“

Новото лого на Вселенските сили на САД исто како логото на „Ѕвездени патеки“

Американскиот претседател Доналд Трамп откри како ќе изгледа логото на Вселенските сили на САД, но како што пренесуваат светските медиуми, воените дизајнери останале без идеи кога ја смислувале ознаката, бидејќи многу потсетува на логото на Вселенската флота од „Ѕвездени патеки“. After consultation with our Great Military Leaders, designers, and others,

Новото лого на Вселенските сили на САД исто како логото на „Ѕвездени патеки“

Новото лого на Вселенските сили на САД исто како логото на „Ѕвездени патеки“

Американскиот претседател Доналд Трамп откри како ќе изгледа логото на Вселенските сили на САД, но како што пренесуваат светските медиуми, воените дизајнери останале без идеи кога ја смислувале ознаката, бидејќи многу потсетува на логото на Вселенската флота од „Ѕвездени патеки“. After consultation with our Great Military Leaders, designers, and others,